Με αυτούς τους τρόπους το σώμα σου δείχνει ότι «κάτι δεν πάει καλά»

Το σώμα σου σε προειδοποιεί καθημερινά για τις συνήθειές σου αλλά εσύ πολλές φορές δεν το «ακούς». Τί κάνεις λάθος; Τί πρέπει να αλλάξεις; Με κάθε τρόπο το σώμα σου θα σου δείξει τί είναι σωστό και τί λάθος. Το magdasnews ετοίμασε μία λίστα με όσα μπορεί να σου πει το σώμα σου σχετικά με την υγεία σου.
Μήπως «μυρμηγκιάζουν» τα πόδια σας;
Εάν έχετε μια αίσθηση μυρμηγκιάσματος στα πόδια σας, μπορεί να είναι σύμπτωμα συνδρόμου ανήσυχων ποδιών. Πρόκειται για μία μακροχρόνια και συχνά αισθάνεστε αυτήν την ταλαιπωρία τη νύχτα όταν προσπαθείτε να ξεκουραστείτε.
Άραγε τα όνειρά σας χαρακτηρίζονται έντονα;
Όλοι πιθανότατα έχουν ακούσει για τη νόσο του Πάρκινσον, αλλά δεν γνωρίζουν πολλοί από εμάς τα συμπτώματά του. Οι τρόμοι, η βραδύτητα της κίνησης, ο κακός ύπνος μαζί με τους εφιάλτες και οι αλλαγές στην ομιλία και τη γραφή μπορεί να είναι σημάδια της νόσου, προειδοποιούν οι γιατροί.
Θέλεις να κοιμάσαι περισσότερο από το συνηθισμένο;
Αυτή η διαταραχή ονομάζεται υπερυπνία και μπορεί να προέρχεται από πράγματα που αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο κόπωση, λένε οι γιατροί. Ορισμένες αυτοάνοσες ασθένειες μπορεί να προκαλέσουν την αίσθηση της νύστας σχεδόν οπουδήποτε. Επίσης, η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών πριν τον ύπνο μπορεί να προκαλέσει αυτό το αποτέλεσμα.
Νιώθεις μία μεγαλύτερη ανάγκη για αλάτι;
Είναι εντάξει να σας αρέσει αλμυρό φαγητό, αλλά όταν δεν μπορείτε να το ελέγξετε πια και το αλμυρό φαγητό γίνεται το μόνο πράγμα που θέλετε, ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε γιατί. Αυτό μπορεί να σημαίνει έλλειψη σιδήρου, αναιμία, αφυδάτωση ή προεμμηνορροϊκό σύνδρομο, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.
Από το Blogger.