Αριστοφάνη «ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ» στην Επίδαυρο σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Η φεστιβαλική εμπειρία στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου συνεχίζεται και η σκυτάλη παραδίδεται στην κωμωδία, στη «Λυσιστράτη» σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.
Δείτε νέες εικόνες – βίντεο της παράστασης καθώς το δημιουργικό όραμα αποκαλύπτεται και η προσμονή κορυφώνεται όσο ο χρόνος μετρά αντίστροφα για μια ακόμη μεγάλη πρεμιέρα του Εθνικού Θεάτρου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Εξασφαλίστε τη θέση σας εγκαίρως! Η καρδιά του θεάτρου χτυπά στην Επίδαυρο και το Εθνικό Θέατρο δίνει τον παλμό!


Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία μιας αγαπημένης κωμωδίας του Αριστοφάνη σε μια παραγωγή μεγάλης κλίμακας από το Εθνικό Θέατρο για το καλοκαίρι 2020. Έχοντας στη διάθεσή του το αστείρευτο ταλέντο ενός συνόλου σπουδαίων πρωταγωνιστών και συντελεστών υπόσχεται λυτρωτικές στιγμές γέλιου με μια «Λυσιστράτη» δυναμική μα κι ευαίσθητη συνάμα, μια «Λυσιστράτη» αυθεντικά ανθρώπινη.


Αποχή από τι;;;; Το σχέδιο της «Λυσιστράτης» αποκαλύπτεται όσο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ορίζει το τέμπο και η αστείρευτη ενέργεια του θιάσου παρασύρει όλους! Εμείς είμαστε εκεί για να αποκαλύψουμε στιγμές από τις απαιτητικές και πάντοτε ξεκαρδιστικές πρόβες που εξελίσσονται με ρυθμό καταιγιστικό ώστε να είναι όλοι και όλα στη θέση τους και να απολαύσουμε μια συναρπαστική κωμωδία στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.


31 Ιουλίου & 1, 2 Αυγούστου, 21:00 | Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | Πρεμιέρα | Εισιτήρια από €8 | Με υπέρτιτλους στην ελληνική και αγγλική


Προπώληση εισιτήριων από το Ελληνικό Φεστιβάλ: Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου), στο www.greekfestival.gr, τηλ. 210 3272000.


Από το Blogger.