Ποιος είναι ο Διαισθητικός Σύμβουλος Μιχάλης ΚυριακόπουλοςΕίναι ο Νο.1 ειδικός στην επίλυση προσωπικών προβλημάτων που φαντάζουν ανεπίλυτα στις ημέρες μας.

Μελετώντας παρακάτω το βιογραφικό του σίγουρα θα μας πείσει πως μια πολυσχιδής προσωπικότητα μπορεί να είναι εξίσου παραγωγική σε διάφορους τομείς. Γεννημένος στην Αθήνα με την ολοκλήρωση των σπουδών του στο BCA College στον τομέα του marketing και TV & Film Studies στην σχολή του ΑΝΤ1, εγκαταλείπει την πρωτεύουσα μεταβαίνοντας στην Κύπρο όπου δημιουργεί την πρώτη εμπορική εταιρεία εισαγωγής ενδυμάτων χονδρικής-λιανικής ανοίγοντας το πρώτο κατάστημα στην Λευκωσία και αργότερα ακόμα δύο σε άλλες πόλεις της Κύπρου.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα κατέχει τη θέση του Manager σε γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έπειτα από δύο χρόνια δημιουργεί τη δική του εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον τομέα των εξαγωγών Ελληνικών και Κυπριακών τροφίμων, με έδρα την Κύπρο.


Έχοντας το χάρισμα των διαισθήσεων αλλά και την απαραίτητη γνώση του επιχειρείν, πετυχαίνει εξαιρετικές συνεργασίες στο εξωτερικό για λογαριασμό Ελλήνων και Κυπρίων. Ταυτόχρονα, εκπαιδεύει τα ανώτερα στελέχη συνεργατών του ,σε Ελλάδα και Κύπρο, στο marketing εξαγωγών ενώ ταξιδεύει συνεχώς στο εξωτερικό για τις ανάγκες των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

Κατά τη διάρκεια επαγγελματικών επισκέψεων του σε διάφορες χώρες, αναπτύσει στενές σχέσεις με αρκετούς πελάτες όπου ξεκινά, μετά από παρότρυνση τους, να τους συμβουλεύει και σε άλλους τομείς της ζωής τους μέσω των διαισθήσεων του. Αρχικά σε φιλικό επίπεδο και αργότερα σε επαγγελματικό.

Στα τέλη του 2019 και με την μόνιμη επιστροφή του στην Αθήνα, μεταφέροντας και την έδρα των επιχειρήσεων του, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του συμβούλου επιχειρήσεων αλλά και του διαισθητικού συμβούλου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Από το Blogger.