Ο Mauro Serra της Formula 1 καλεσμένος του Κώστα Μαστοράκη στη Μύκονο για τη στήριξη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Η συνάντηση του Κώστα Μαστοράκη με τον καλό του φίλο Mauro Serra, πρώην πιλότο της Formula 1, στις 21 Μαΐου στο Monte Carlo, επισφράγισε μία φιλία και έβαλε τη βάση έτσι ώστε ο διάσημος πιλότος να έρθει στην Ελλάδα και μαζί, να κάνουν πράξη το μεγάλο τους όνειρο για τη στήριξη της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».

Έτσι, ο Mauro Serra τήρησε την υπόσχεσή του και πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε τη πανέμορφη Μύκονο. Φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Branco στον Πλατύ Γιαλό, ενώ απόλαυσε και ένα παραδοσιακό Κυριακάτικο τραπέζι στο σπίτι της Μυκονιάτισσας Βούλας Γαλάτη, δοκιμάζοντας τον περίφημο μουσακά της και δεν παρέλειψε να πάρει και φρέσκια ρίγανη Μυκόνου για το Πριγκιπάτο. Κατά την παραμονή του στη Μύκονο, επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής ανήμερα της εορτής της, παρουσία του Μητροπολίτου Σύρου Δωρόθεου Β και προς έκπληξη όλων, αντάλλαξαν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, ενώ του απηύθυνε πρόσκληση για να τον φιλοξενήσει στο Μονακό, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί το επόμενο Grand Prix.
Ο διάσημος πιλότος, φωτογραφήθηκε στους ανεμόμυλους και στη Μικρή Βενετία με δεκάδες περαστικούς, αλλά ο ίδιος, επέλεξε να βγάλει τη δική του selfie με τον διάσημο πελεκάνο της Μυκόνου, Πέτρο. Η συνάντησή του στο Δημαρχείο Μυκόνου με τον Δήμαρχο Κωνσταντίνο Κουκά, απεδείχθη εξαιρετικά εποικοδομητική, καθώς συζήτησαν παρουσία του Κώστα Μαστοράκη και εκπροσώπου του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, σημαντικά ζητήματα, όπως: την ανάδειξη πρωτοβουλιών στο νησί και προωθητικών ενεργειών μέσα στο καλοκαίρι, με διεθνούς φήμης αθλητές, σε σχέση με την οδική ασφάλεια, για την ελάττωση των τροχαίων ατυχημάτων στο νησί, όπως η κατανάλωση αλκοόλ κατά την οδήγηση, χρήση κράνους, χρήση ζώνης, μη χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.
Η έναρξη των ενεργειών αυτών, θα γίνει την επόμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Στέφανου Τσιτσιπά.
Από το Blogger.