Ο Άγγελος Ανδριανός τραγουδά τον «Πλούτο» της Πέννυς Μπαλτατζή (video)

Ο Άγγελος Ανδριανός είναι ένας  ταλαντούχος ερμηνευτής και εξαιρετικός μουσικός, που είναι γνωστός στο αθηναϊκό κοινό για τα  πολύ επιτυχημένα του live.

Αυτό τον καιρό «συναντά» δισκογραφικά αλλά και ζωντανά σε εμφανίσεις,  την υπέροχη τραγουδίστρια και δημιουργό Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία υπογράφει το νέο του single με τίτλο «Πλούτος». Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Δημήτρης Σιάμπος. Έπαιξαν οι μουσικοί Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Κώστας Πατσιώτης (κοντραμπάσο), Μιχάλης Μπακάλης (κρουστά), Νίκος Μέρμηγκας (μπαγλαμά) και Δημήτρης Σιάμπος (κλασσική και ηλεκτρική κιθάρα). Στη δεύτερη φωνή  η Πέννυ Μπαλτατζή. Η ηχογράφηση και η μίξη έγινε από τον Νίκο Κόλλια (Antart Studios) και το mastering από τον Ανέστη Ψαραδάκο (Athens Mastering).

«Αφού τα λόγια είναι φτωχά
και δεν τ΄ ακούει η καρδιά
δώσε μου χίλια φιλιά για να πιστέψω
πως έχεις πλούτο αρκετό
και την ψυχή και στο μυαλό
ή μήπως κατά βάθος έχω πέσει έξω…»
Ο «Πλούτος»  είναι ένα χαρούμενο up tempo τραγούδι, που σίγουρα θα το τραγουδάμε όλο το καλοκαίρι. Η οπτικοποίησή του έγινε από τον Χρήστο Τζούτη σε παραγωγή της Lamda 3 Creative Studio. Διεύθυνση φωτογραφίας ο Γιάννης Παπαναστασόπουλος και βοηθός βίντεο η Αμαλία Κωβαίου. Το styling είναι της Κυριακής Παυλίδου ενώ το make up της Αυγής Λάκου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αλέξανδρο Χολέβα (με το κατάστημα ρούχων Prive στο Χαλάνδρι) και το κατάστημα Sneaker Cage. Συμμετείχε στο video clip φιλικά η Πέννυ Μπαλτατζή και η Γιώτα Τσιμπρικίδου σε ρόλο χορευτικό!
Από το Blogger.