Με υψηλά νούμερα τηλεθέασης «έκλεισε» ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Mega – Τί είπε στην τελευταία εκπομπή για αυτή τη σεζόν

Η ενημερωτική εκπομπή του Mega «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος, σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης από την πρώτη ημέρα της επιστροφής του τηλεοπτικού σταθμού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γνωστός δημοσιογράφος κατάφερε να ανεβάσει το μέσο όρο του καναλιού, αφού ήταν η μοναδική εκπομπή του προγράμματος του Mega που στο «ραβασάκι» της Nielsen είχε διψήφια νούμερα.
Πιο συγκεκριμένα, στη χθεσινή αυλαία, η εκπομπή σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και πιο συγκεκριμένα 16,5% στο δυναμικό και 13% στο γενικό σύνολο καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής της. Μάλιστα, σε τέταρτο, το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, έφτασε μέχρι το 19% στο δυναμικό και το 16,1% στο γενικό σύνολο.
«Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε και στους αποχαιρετισμούς δεν είμαι πολύ καλός. Θέλω να πω μόνο ότι όλο αυτό το διάστημα, που δεν είναι μεγάλο, τον Φεβρουάριο βγήκε το Mega στον αέρα, ήταν ένα διάστημα πολύ ιδιαίτερο για όλη τη χώρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι πολύτιμο μας δώσατε. Μας δώσατε την εμπιστοσύνη σας στην ενημέρωση και τον χρόνο σας. Πραγματικά πολύτιμο. Ανεκτίμητο θα έλεγα. Προσπαθήσαμε όλοι, εμένα βλέπετε, πολλοί άλλοι, να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε. Τεχνικοί, δημοσιογράφοι με την αμέριστη στήριξη του ιδιοκτήτη του Mega, Βαγγέλη Μαρινάκη. Της διοίκησης, της διεύθυνσης όλων. Είχαμε αυτό το αποτέλεσμα για να έχουμε αυτή την ευγνωμοσύνη για ότι συνέβη αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστούμε πολύ και εδώ θα είμαστε, πρώτα ο Θεός, 24 Αυγούστου για να τα πούμε ξανά.», σημείωσε ο γνωστός δημοσιογράφος στον αποχαιρετισμό του.
Δείτε το video:
Από το Blogger.