Λατρεύουν τα παιδιά σας τους ξηρούς καρπούς; – 3 καλοί λόγοι για να φάνε φυστίκια Αιγίνης
Τα φιστίκια Αιγίνης, ειδικά αν φαγωθούν ανάλατα έχουν πολλά να προσφέρουν σε εσάς και τα παιδιά σας, καθώς έχουν πάρα πολλές χρήσιμες θρεπτικές ουσίες.

Σε σύγκριση με σχεδόν κάθε ξηρό καρπό, τα φιστίκια Αιγίνης αποδίδουν πολύ λιγότερες θερμίδες ανά μερίδα, οπότε είναι ότι πρέπει για ένα μικρό και απογευματινό σνακ. Επιπλέον, μελέτη από τη Γαλλία δείχνει ότι η προσθήκη 250 επιπλέον θερμίδων από φιστίκια στη διατροφή σου δεν επιβαρύνει το βάρος των παιδιών.

Νιώθετε πως το παιδί σας ζητάει περισσότερα γεύματα μέσα στην ημέρα και φοβάστε μήπως οδηγηθεί στην παχυσαρκία; Το φυστίκι Αιγίνης θα γίνει ο «σύμμαχός» σας για να ξεγελάσουν την πείνα τους. Τα διατροφικά tips όπως η χρήση μικρότερων πιάτων για παράδειγμα μειώνουν την κατανάλωση φαγητού. Το ίδιο κάνουν και τα φιστίκια Αιγίνης: Σας διασφαλίζουν ότι δεν θα φάει το παιδί υπερβολικά, λόγω του κελύφους τους.

Παράλληλα, αν το παιδί σας ασχολείται με τον αθλητισμό, πρέπει να γνωρίζετε, ότι τα Φυστίκια Αιγίνης είναι ένα πολύ καλό προπονητικό σνακ. Εκτός από πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, είναι πλούσια σε βιταμίνες, ευεργετικά αντιοξειδωτικά συστατικά, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, κάλιο, μαγνήσιο, φώσφορο, νάτριο, σίδηρο και ψευδάργυρο. Ότι χρειάζεται ένα παιδί για μετά την προπόνηση.
Από το Blogger.