Η σχεδιάστρια Λουκία διαψεύδει τις φήμες ότι πωλείται το atelier της


Η Λουκία, είναι μία από τις πιο γνωστές και σπουδαίες σχεδιάστριες μόδας στην Ελλάδα. Είναι γνωστό, πως στα 40 χρόνια καριέρας της, όσοι την γνωρίζουν, μιλούν για μία σπάνια προσωπικότητα με υψηλού επιπέδου αισθητική, ευγένεια και σεβασμό σε όλο τον κόσμο, που έχει συνεργαστεί μαζί της και που έχει ντυθεί από τα «χέρια» της.

Η αγαπητή σχεδιάστρια, έχει ομορφύνει με τις δημιουργίες της γυναίκες που ήθελαν την σημαντικότερη ημέρα της ζωής τους, απλά να ξεχωρίζουν μέσα από ένα μοναδικό νυφικό. Είναι από τις προσωπικότητες που «μιλάνε» μόνο με την δουλειά τους και σπάνια εμφανίζονται στα μέσα.


Αυτή τη φορά όμως, τόσο για εκείνη, όσο και για τους συνεργάτες της, οι ανυπόστατες φήμες ξεπέρασαν κάθε όριο.

Σύμφωνα με την ίδια, ψευδή δημοσιεύματα, αναφέρουν πως το atelier της είναι προς πώληση, κάτι που φυσικά η ίδια διαψεύδει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας σε ανάρτησή της: «Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι σε σημερινό άρθρο της εφημερίδας “Espresso” αναφέρεται πως η σχεδιάστρια Λουκία εγκαταλείπει τη μόδα και αναζητεί αγοραστή για το ατελιέ της, ώστε η ίδια να ασχοληθεί με τη θεατρική ενδυματολογία. Η είδηση αυτή είναι παντελώς αναληθής! Η ενασχόληση με τη μόδα αποτελεί πηγή ζωής και δημιουργίας για τη σχεδιάστρια και δεν πωλείται ούτε αγοράζεται ούτε συνδέεται με την αγάπη της για την θεατρική ενδυματολογία. Κατά συνέπεια η »είδηση» αυτή διαψεύδεται ως ανυπόστατη!»

Από το Blogger.