Διακοπές στη Σκιάθο για τον Σεΐχη του Κατάρ και την οικογένειά του – Εντυπωσιάζει το πλωτό του ανάκτορο

Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Σεΐχης του Κατάρ και πρώην πρωθυπουργός του Εμιράτου, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, έφτασε στη Σκιάθο, για να περάσει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών του.
Ο Σεΐχης έφτασε στο νησί με το πλωτό του ανάκτορο, την περίφημη θαλαμηγό του «Al Mirqab», μήκους 133 μέτρων που χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα και πολυτελέστερα mega-yachts ανά την υφήλιο.
Δείτε την θαλαμηγό του:
Το περίφημο «Al Mirqab» εδώ και χρόνια «δένει» απαραιτήτως για μερικές ημέρες στα Μάραθα της Σκιάθου, αφού το νησί των Σποράδων, αποτελεί τον αγαπημένο τόπο του Σεΐχη Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι και της οικογενείας του. Ο ίδιος, διατηρεί και άριστες προσωπικές σχέσεις, με τους ιδιοκτήτες του «Skiathos Palace», αλλά και τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, που είχε προσκληθεί και να τον επισκεφθεί στην Ντόχα.
Σε παλαιότερες επισκέψεις του στην Σκιάθο, ο σεΐχης Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, είχε βγει κατ΄επανάληψη στην Χώρα της Σκιάθου, είχε περπατήσει στα πανέμορφα σοκάκια της παλιάς πόλης, δείπνησε σε φημισμένα εστιατόρια του νησιού και διατηρεί φιλίες και γνωριμίες στο νησί του Παπαδιαμάντη. Όπως είναι φυσικό, οι κάτοικοι του νησιού, ανυπομονούν να τον υποδεχτούν και πάλι σε μία από τις επισκέψης του στη στεριά.
Από το Blogger.