«Χαμηλές πτήσεις» για το «Μην Ψαρώνεις» του Ant1 – Τί είδαν χθες βράδυ οι τηλεθεατές στην tv;Συνεχίζει να «σαρώνει» το Master Chef στην Prime Time. Στη Late Night ζώνη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κυριαρχεί.

Η τηλεθέαση της Τετάρτης

Το Master Chef συνεχίζει να σαρώνει σε τηλεθέαση, φτάνοντας μάλιστα την Πέμπτη στο 37,7% του δυναμικού κοινού και το 30% του γενικού συνόλου. Οι «Άγριες Μέλισσες» του Ant1 «βγάζουν ασπροπρόσωπο» τον τηλεοπτικό σταθμό, αφού φτάνουν το 25,5% του γενικού συνόλου και το 21,2% του γενικού συνόλου.


Καλά τα νέα για τις σειρές του Alpha, αφού το «Έλα στη Θέση μου» συνεχίζει την ανοδική του πορεία, ενώ το «Έρωτας Μετά», για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό έφερε διψήφια νούμερα στον τηλεοπτικό σταθμό.

Άσχημα τα νέα για το «Μην Ψαρώνεις» του Ant1, αφού η τηλεοπτική σειρά κάνει πολύ «χαμηλές πτήσεις», φέρνοντας μονοψήφια νούμερα στον σταθμό. Τα μονοψήφια νούμερα όμως δεν ανήκουν μόνο στον Ant1, αφού και η επανάληψη του «50-50» στο Mega φέρνει πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, τουλάχιστον όμως πολύ υψηλότερα από το τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ «Δες & Βρες» που προσπαθεί να φτάσει το 4%.

Στη Late Night ζώνη, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κυριαρχεί, φτάνοντας το «The 2Night Show» με το 20,2% του δυναμικού κοινού και το 23,6% του γενικού συνόλου. Από την άλλη, η ΕΡΤ κατάφερε να δει κάτι παραπάνω από το 1% στην εκπομπή «10», η οποία έφτασε και το 4,5% του γενικού συνόλου.


Από το Blogger.