Το «Νησί της Μπανάνας» στο Κατάρ είναι η απόλυτη όαση (video)


Το «Νησί της Μπανάνας» βρίσκεται λίγα χιλιόμετα έξω από την Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ και είναι ένα πολυτελές θέρετρο 130 στρεμμάτων. Για να φτάσει κανείς στο «Banana Island» χρειάζεται να ταξιδέχει με καταμαράν χωρητικότητας 51 ατόμων που αναχωρεί από το λιμάνι Dhaw ή με ελικόπτερο.

Η απόλυτη όαση, λειτούργησε πριν από τέσσερα χρόνια για πρώτη φορά και έγινε ένας κορυφαίος προορισμός για παραθεριστές που ζητάνε κάτι το διαφορετικό. Με μία πρώτη ματιά, το νησί θυμίζει Μαδίβες, αφού έχει «χρυσή άμμο», φοίνικες και πολυτελή δωμάτια με θέα τα καταγάλανα νερά της θάλασσας.


Οι επιλογές των δωματίων είναι πραγματικά πολλές. Εκεί, μπορεί να βρει κανείς δωμάτια 55 τετραγωνικών μέτρων, μπάνγκαλόους πάνω στο νερό ( με ιδιωτική πισίνα, διακόσμηση με αραβική τέχνη, τηλεοράσεις και mini bars ) και φυσικά βίλες.

Οι επισκέπτες στο «Νησί της Μπανάνας» έχουν πολλές επιλογές για την διασκέδασή τους, όπως κατάδυση με αναπνευστήρα και ψαροντούφεκο, κανόε-καγιάκ και σερφ. Παράλληλα, οι επισκέπτες που θα βρεθούν εκεί, έχουν την ευκαιρία να πηδήξουν στον νερό από έναν εντυπωσιακό βατήρα-κούνια.


Προσοχή! Αν βρεθείτε ποτέ στο «Banana Island» πρέπει να ξέρετε ότι δεν μπορείτε να φέρετε το δικό σας αλκοόλ, αφού θεωρείται «στεγνός προορισμός».
Από το Blogger.