Ταξιδεύεις μόνος; – Δες 3 εφαρμογές που αξίζει να γνωρίζεις


Σύμφωνα με το Google Trends, οι αναζητήσεις στη Google για μοναχικά ταξίδι κατέγραψαν μια άνοδο της τάξης του 131% από το 2016 έως το 2019. Στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης το «solo traveling», κερδίζει συνεχώς έδαφος, σε σύγκριση με άλλες ταξιδιωτικές τάσεις…

Αν είσαι και εσύ ένας από εκείνους, που τους επόμενους μήνες επιθυμείς να ακολουθήσεις και εσύ την κορυφαία αυτή ταξιδιωτική τάση, αξίζει να ρίξεις μία ματιά στη λίστα που ετοίμασε για εσένα το magdasnews.gr

Εδώ, θα βρείς μερικές από τις πλέον δημοφιλείς εφαρμογές για… μοναδικούς ταξιδιώτες, οι οποίες μπορούν να κάνουν ένα μοναχικό ταξίδι πολύ πιο εύκολο και ασφαλές.

Travello
Το Travello είναι ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης ειδικά φτιαγμένο για ταξιδιώτες. Σου επιτρέπει να έρχεσαι σε επαφή με άλλους ταξιδιώτες που βρίσκονται στον ίδιο προορισμό και μπορείς να μοιραστείς μαζί τους ταξιδιωτικά tips και εμπειρίες.

Hopper
Η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ένα free travel app το οποίο διευκολύνει την οργάνωση ενός ταξιδιού. Επιτρέπει στους χρήστες του να κάνουν κρατήσεις πτήσεων και ξενοδοχείων ενώ ταξιδεύουν και βοηθά τον κάθε solo traveller να κάνει οικονομία κατά την διάρκεια του ταξιδιού, αφού προβλέπει τις τιμές και εμφανίζει τις καλύτερες ταξιδιωτικές προσφορές.

SoloTraveller
Το SoloTraveller, είναι μία δωρεάν εφαρμογή η οποία αξίζει να κατεβάσεις στο κινητό σου, αφού σου προσφέρει τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι και να λαμβάνεις συμβουλές αναφορικά με τους προορισμούς που επισκέπτεσαι, επιτρέποντάς σου παράλληλα να συνδέεσαι και να επικοινωνείς online με άλλους ταξιδιώτες.

Από το Blogger.