Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πρώτη συναυλία μετά τον κορωνοϊό (video)


Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν μας άφησε μόνους κατά την διάρκεια της καραντίνας, μιας και τα διαδικτυακά live της στο Instagram, έγιναν η καλύτερη παρέα. Αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, μας κράτησε συντροφιά μέσα από τη μουσική βραδιά του Mega, παρέα με τον Παντελή Καναράκη και τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Τώρα, η αγαπημένη τραγουδίστρια, ήρθε ακόμη πιο κοντά με το κοινό της που ζητούσε τόσο πολύ να την δει από κοντά και πάλι. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, έδωσε το σύνθημα και η πρώτη drive-in συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Α’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.


Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, καλωσόρισε τους θεατές πριν αρχίσει η συναυλία λέγοντας: «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια – μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», ενώ για το πρωτότυπο φεστιβάλ έχει δηλώσει πως η ιδέα προέκυψε στην προσπάθεια προσαρμογής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο δήμος στα νέα δεδομένα και την ευκαιρία αξιοποίησης μιας μεγάλης και ήσυχης έκτασης πρασίνου που υπάρχει στην περιοχή. Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές».


Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μ.μ και η Νατάσα Θεοδωρίδου έμεινε πάνω στη σκηνή ερμηνεύοντας τις πιο γνωστές της επιτυχίες για περίπου 2 ώρες, φορώντας ένα καταπληκτικό κόκκινο outfit που την έκανε πιο όμορφη από ποτέ. Η ίδια φαίνεται να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού «το έξω» και η επαφή της με τον κόσμο, της είχε λείψει πολύ.

Ξεχωριστή νότα στη μουσική βραδιά έδωσε με την παρουσία του και το χιούμορ του ο Παντελής Καναράκης, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας, οι θεατές βγήκαν από τα αυτοκίνητα τους και απόλαυσαν την πρώτη συναυλία του καλοκαιριού με την μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου.


Δείτε το video από την Live μετάδοση που έκανε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram η τραγουδίστρια:
Πηγή: magdasnews.gr
Από το Blogger.