Δείτε την απίστευτη ρατσιστική αγγελία κατοικίας που δημοσιεύθηκε στην Λεμεσό


Τι κι αν σχεδόν ολόκληρος ο πλανήτης εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στους δρόμους διαδηλώνοντας απέναντι στο ρατσισμό και τη ξενοφοβία. Τι κι αν χιλιάδες άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους ή αντιμετωπίζονται ως άτομα δεύτερης κατηγορίας λόγω χρώματος ή εθνικότητας;

Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν φαίνεται να μας αγγίζει ή να μας επηρεάζει όταν πρόκειται για το προσωπικό μας συμφέρον. Η αγγελία που αναρτήθηκε από τη Λεμεσό στο διαδίκτυο από τον ιδιοκτήτη ενός υποστατικού, κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα και όχι για καλό σκοπό.


Πιο αναλυτικά, ο ιδιοκτήτης περιγράφει την ανακαινισμένη οικία του, μαζί με όλα τα πλεονεκτήματά της, σημειώνοντας στο τέλος πως «Είναι κατάλληλο για οικογένειες. Πρόσφυγες και μετανάστες δεν είναι ευπρόσδεκτοι…».

Και δεν είναι η πρώτη φορά, αφού παλαιότερα υπήρξε αγγελία υποστατικού στην Πάφο, το οποίο είχε χαρακτηριστεί από τον ιδιοκτήτη ως «κατάλληλο για μετανάστες ή πρόσφυγες» καθώς επρόκειτο για υποστατικό σε κακή κατάσταση, με λίγα απαραίτητα και σχεδόν ανύπαρκτες υποδομές.

Απίστευτο και όμως ρατσιστικό…
Από το Blogger.