Αυτό θα πει τύχη! Κέρδισε δύο φορές τέσσερα εκατομμύρια στο ξυστό«Δεν πιστεύεις ότι θα κερδίσεις εκατομμύρια μια φορά και σίγουρα δεν πιστεύεις ότι αυτό μπορεί να συμβεί δύο φορές» είπε ο Μαρκ Κλαρκ από το Νότιο Ρόκγουντ της πολιτείας του Μίσιγκαν μετά από τη δεύτερη νίκη του.

Η ιστορία του 50χρονου Κλαρκ ξεκινάει πριν από τρία χρόνια, όταν παρέδιδε καύσιμα σε πρατήριο στο Χάντσον του Μίσιγκαν. Εκεί αγόρασε ένα ξυστό, το οποίο έξυσε μερικώς και είδε πως έγραφε ότι πρέπει να μιλήσει με τον υπάλληλο του καταστήματος. Ο υπάλληλος έξυσε τον υπόλοιπο λαχνό και σοκαρισμένος είπε: «Μαρκ μόλις κέρδισες τέσσερα εκατομμύρια δολάρια!».

Λίγο καιρό αργότερα, μάλιστα, συνταξιοδοτήθηκε. Στις αρχές του Ιουνίου, ο Κλαρκ αγόρασε άλλο ένα ξυστό. Και προς έκπληξη όλων, κέρδισε άλλα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια! «Το έξυσα με ένα νόμισμα που μου είχε δώσει ο πατέρας μου πριν από περίπου 10 χρόνια» είπε ο ίδιος, όπως γράφει το δελτίο Τύπου του οργανισμού τυχερών παιχνιδιών του Μίσιγκαν.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς ακόμη και όταν κερδίζουν 10, 20 ή και 100 ευρώ στο ξυστό. Ο συγκεκριμένος όμως άνθρωπος το έφτασε μέχρι το τέρμα!
Από το Blogger.