4 τροφές που πρέπει να αποφύγεις αν θέλεις να έχεις επίπεδη κοιλιά


Αν φέτος το καλοκαίρι θέλεις να φορέσεις το μαγιό σου ή ένα στενό ρούχο που θα αναδεικνύει την επίπεδη κοιλιά σου, πρέπει να προσέξεις αρκετά τη διατροφή σου…

Ακόμα και οι πιο αδύνατες και καλογυμνασμένες γυναίκες, μπορούν να εμφανίσουν ένα ενοχλητικό φούσκωμα στην κοιλιά, που ειδικά τη θερινή περίοδο καμία δεν θέλει να φαίνεται.

4 τροφές που πρέπει να αποφύγεις:
φακές, φασόλια, ρεβίθια
αγγούρι
κρεμμύδι
συσκευασμένα τρόφιμα που περιέχουν λακτόζη

Τί μπορείτε να φάτε:

Προτιμήστε ψάρι, κοτόπουλο, αυγό και κόκκινο κρέας. Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες σε λευκώματα που βοηθούν στην καταπολέμηση των οιδημάτων.

Πείτε «ναι» στα προβιοτικά. Η κατανάλωσή τους φαίνεται ότι βελτιώνει την πέψη και μειώνει το φούσκωμα. Πηγές προβιοτικών είναι το γιαούρτι, το κεφίρ και το ξυνόγαλο.

Καταπολεμήστε ο φούσκωμα και την κατακράτηση υγρών πίνοντας πολύ νερό! Το νερό αυξάνει τη διούρηση και βοηθά στην ισορροπία των υγρών του οργανισμού, καθώς και στην αποβολή του επιπλέον νατρίου από τους νεφρούς.

Η κανέλα μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο από όσο πιστεύεις… Τα αιθέρια έλαια της κανέλας βοηθούν στο ξεφούσκωμα, ενώ το ίδιο δραστικός είναι ο άνηθος και το δενδρολίβανο.
Από το Blogger.