Τάσος Δούσης: Στην τηλεόραση δεν έχουν θέση μόνο τα «σπουπίδια»


Μέσα από τα «60 seconds» που ανεβάζει καθημερινά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Δούσης ευχαρίστησε τους τηλεθεατές του OPEN για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Εικόνες».

Σήμερα ο παρουσιαστής, ευχήθηκε στους followers του «Καλή εβδομάδα» λέγοντας πως πέρασε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και συνεχίζοντας με ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα απίθανα νούμερα τηλεθέασης που έδωσαν στις «Εικόνες». Ο ίδιος σχολίασε πως οι τηλεθεατές απέδειξαν πως και τα ποιοτικά προγράμματα έχουν θέση στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο τα «σκουπίδια». Ο γνωστός ταξιδιώτης του OPEN συνέχισε λέγοντας:»Τα «σκουπίδια» υπάρχουν και θα υπάρχουν στο μέλλον στη ελληνική τηλεόραση. Εγώ θα είμαι εκεί, κάθε Σάββατο 9 με 10 το βράδυ, στο Prime Time της τηλεόρασης του Open και εύχομαι να τα λέμε ακόμη πιο δυναμικά.»
Ο γνωστός παρουσιαστής γυρίζει όλο τον κόσμο και μέσα από την κάμερά του, μας ταξιδεύει κάθε εβδομάδα και σε έναν νέο προορισμό. Η εκπομπή «Εικόνες» φτάνουν μέχρι και την πρώτη θέση στην Prime Time ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού, με τους υπεύθυνους του OPEN να είναι τρομερά ευχαριστημένοι και το τηλεοπτικό κοινό να συντονίζεται στη συχνότητα του καναλιού σε κάθε νέο επεισόδιο.

Ο ίδιος συνέχισε τα «60 seconds από τον Τάσο Δούση», σχολιάζοντας το σημερινό άνοιγμα της εστίασης λέγοντας: «Σήμερα, ανοίγει η εστίαση, cafe, bar, εστιατόρια κλπ. Όλοι θέλουμε να βγούμε, να πάμε μία βόλτα, να ξεσκάσουμε, να δούμε κόσμο και φίλους. Μην κάνουμε αρμένικες βίζιτες τώρα με έναν καφέ και καθόμαστε 28 ώρες στα μαγαζιά. Ας δώσουμε στην ευκαιρία και στον υπόλοιπο κόσμο να καθίσει, αλλά και τον επιχειρηματία να κάνει τζίρο».
Από το Blogger.