«Σαρώνει» το DEAL στα δυναμικά κοινά – Οι αλλαγές στην τηλεθέαση της απογευματινής ζώνης


Η επιστροφή του Χρήστου Φερεντίνου στην νέα εποχή του κορωνοϊού είναι γεγονός. Το δημοφιλές παιχνίδι «DEAL» που χαρίζει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στον Alpha, ήρθε να ανακατέψει την τράπουλα της απογευματινής ζώνης, προκαλώντας ανησυχία σε πολλούς.

Οι τηλεθεατές προτιμούν την ψυχαγωγία

Στην απογευματινή ζώνη, πάντα είχε την τιμητική της η ψυχαγωγία. Γι’αυτό και τα περισσότερα κανάλια, παρουσιάζουν εκείνες τις ώρες τηλεπαιχνίδια ή τηλεοπτικές σειρές. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που συνεχίζουν την ενημέρωση και αυτό δεν τους βγαίνει καθόλου σε κακό, αφού διανύουμε μία περίοδο που η ανάγκη για ενημέρωση είναι σίγουρα σημαντική.

Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης, πρώτο στην τηλεθέαση έρχεται το STAR με τον «Τροχό της Τύχης» να κερδίζει το 22,7% του γενικού συνόλου, ακολουθώντας το «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» του Ant1 με 16,9% και το «Still Standing» με 14,3%. Στο γενικό σύνολο, το DEAL βρίσκεται στην τέταρτη θέση, με 14%.


Το διάσημο τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος όμως, καταφέρνει να κερδίσει το δυναμικό κοινό, κάνοντας τον «τραπεζίτη» χαρούμενο και φέρνοντας τον Alpha στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης του δυναμικού κοινού.

Άσχημα τα νέα για τον Γιώργο Λιάγκα, αφού η επιστροφή του «Guess My Age», απλά μας θυμίζει τα άσχημα νούμερα τηλεθέασης που είχε και στο παρελθόν, ενώ η «πτώση» του ΣΚΑΙ στην απογευματινή ζώνη συνεχίζεται με την ενημερωτική εκπομπή «Εξελίξεις» να πέφτει στα μονοψήφια.

Καλά είναι τα νέα όμως για τον Νίκο Ευαγγελάτο. Μπορεί ο δημοσιογράφος να βρίσκεται απέναντι από «θηρία» ψυχαγωγίας, όμως ο ίδιος δεν πέφτει κάτω από το 10%, κάτι που συνεχίζει να του χαρίζει τον τίτλο του δημοσιογράφου με τα υψηλότερα νούμερα στον τηλεοπτικό σταθμό.

Αναλυτικά τα νούμερα από το zappit.gr

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
StarΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ18,9%22,7%
AlphaDEAL16,5%14%
Ant1ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ13,2%16,9%
Ant1STILL STANDING13,1%14,3%
MegaLIVE NEWS12,6%10,6%
ΣΚΑΙGUESS MY AGE6,9%7%
ΣΚΑΙΕΞΕΛΙΞΕΙΣ LIVE6,4%7,6%
ΕΡΤ1ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ2,2%5,1%
Από το Blogger.