Πρωτιά για τις «Άγριες Μέλισσες» – Σαρώνει η «Μουρμούρα» του Alpha: Τί είδαν οι τηλεθεατές χθες βράδυ στην tv;


Χωρίς το Master Chef «απέναντι», οι «Άγριες Μέλισσες» πετούν σε υψηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης, βρίσκοντας έτσι μία γαλήνη στην τρικυμία του ανταγωνισμού. Από την άλλη, ο Alpha κερδίσει έδαφος με την «Μουρμούρα» του, φτάνοντας τη δεύτερη θέση στην Prime Time.


Η τηλεθέαση της Πέμπτης

Ο Ant1 έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει, αφού οι «Άγριες Μέλισσες» κατάφεραν να φέρουν τον σταθμό στην πρώτη θέση της Prime Time, με τον Alpha να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τον ΣΚΑΙ να βλέπει όλο και πιο χαμηλά νούμερα τηλεθέασης για τον «Γιατρό».

Πιο αναλυτικά, το διάσημο σίριαλ του Ant1 έφερε στον σταθμό το 27,3% στο γενικό σύνολο, ενώ το «Αν Ήμουν Πλούσιος» συνέχισε τις χαμηλές του πτήσεις, φτάνοντας μόνο το 5% του δυναμικού κοινού και το 9,1% στο γενικό σύνολο.

Ο «Alpha» πανηγυρίζει στην Prime Time, αφού μετά τα χαμηλά νούμερα του «Έλα στη Θέση Μου», η σειρά «Μην αρχίζεις την Μουρμούρα» φέρνει τον σταθμό στη δεύτερη θέση με 17% στο γενικό σύνολο. Ένα ποσοστό που το ξεπέρασε ο ΣΚΑΙ στο τέταρτο, με το σίριαλ «Ο Γιατρός να φτάνει μόνο το 12% του δυναμικού κοινού.


Στη Late Night ζώνη, ο Ant1 κράτησε την κυριαρχία του, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να κερδίζει το 23,7% του γενικού συνόλου και το 23,1%. Ποσοστά που θα ήθελε πολύ να δει η ΕΡΤ, η οποία έφτασε με την εκπομπή «10» το 2,4% του γενικού συνόλου.

Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης από το zappit.gr

PRIME TIME
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
Ant1ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ24.9%27.3%
AlphaΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ15.7%17%
AlphaΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ14.8%16.4%
ΣΚΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ12%17.9%
Ant1ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ5%9.1%
LATE NIGHT
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
Ant1THE 2NIGHT SHOW23.1%23.7%
ΕΡΤ1101.4%2.4%
Από το Blogger.