Πετάξτε τα ξυραφάκια! | Αυτοί είναι οι 4 βασικοί λόγοι για να έχετε μούσια
Μπορεί τα μούσια να έχουν γίνει must για το men style αυτή, αλλά και την προηγούμενη σεζόν, αλλά νέα έρευνα δείχνει πως τα μούσια κάνουν καλό. Ιδού οι 4 βασικοί λόγοι για να έχετε μούσια...

Βασικός λόγος του να έχετε μούσια: Προστασία από τον ήλιο!


Όσο και αν σας φαίνεται πολύ περίεργο, έρευνα σε Πανεπιστήμιο του εξωτερικού έχει δείξει πως τα μούσια, σας δίνουν την δυνατότητα να περιορίσετε έως και 90% τον ήλιο, να περάσει στο δέρμα σας. Αντιγήρανση από την ακτινοβολία στο έπακρο.

Έρχεται χειμώνας; Αφήστε μούσια!

Ναι, ναι και πάλι ναι! Τα μούσια έχουν την ικανότητα να σας κρατάνε ζεστούς τον χειμώνα. Τα μούσια μπορούν να λειτουργήσουν σαν ένα είδος προστατευτικού και δεν αφήνουν τον κρύο αέρα να περάσει στο πρόσωπο.

Έχεις μούσια; Δεν πρόκειται να μολυνθείς!

Η προστασία που σου προσφέρουν τα μούσια από τα βακτήρια είναι τρομερή. Όσο ξυρίζεις τα μούσια σου, τόσο περισσότερο ανοίγουν οι πόροι σου με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μόλυνσης.

Η σωτηρία του ανθρώπινου είδους, κρύβεται στα μούσια!


Όσο απίθανο και αν σας ακούγεται, έρευνα έχει αποδείξει ότι υπάρχει τεράστια σύνδεση ανάμεσα στα μούσια και στην πιθανότητα να κάνει κάποιος σεξ. Σε πολλές έρευνες έχει αποδειχθεί, πως οι γυναίκες χαρακτηρίζουν τους άντρες με τα μούσια ως πιο σκληρούς και ανδροπρεπείς. Πιο απλά, οι γυναίκες θα συνάψουν σχέσεις μαζί τους πιο εύκολα.

Από το Blogger.