Όσα δεν ξέρατε για το κοιμητήριο ζώων στην Αθήνα


Το CatsnDogs αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών παντός είδους, κυρίως για τους μικρούς τετράποδους φίλους. 

Ειδικότερα, από το έτος 1996 η επιχείρηση έχει καταφέρει με κόπο, θέληση, προσωπική εργασία και μεράκι να δημιουργήσει ένα οργανωμένο, ιδιόκτητο πλέον, συγκρότημα εγκαταστάσεων, όπου παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης, φιλοξενίας, καλλωπισμού και γενικότερης φροντίδας για το σύνολο των ζώων, συντροφιάς ή μη.

Σήμερα, έπειτα από είκοσι και πλέον συναπτά έτη επιτυχούς δραστηριοποίησης στο χώρο, η «Cats and Dogs», βοήθησε σημαντικά ώστε να ευαισθητοποιηθεί η Ελληνική κοινωνία, αναφορικά με την διαδικασία που επιβάλλεται να ακολουθείται, όταν τα κατοικίδια ζώα μας φεύγουν από την ζωή.


Η Cats And Dogs, μετά από πολύχρονες προσπάθειες και αντιμετώπιση ποικίλων γραφειοκρατικών ζητημάτων, είναι η μοναδική επιχείρηση που διαθέτει νόμιμη άδεια ενταφιασμού μικρών ζώων, εντός Αττικής.

Το κοιμητήριο μικρών ζώων Cats n’ Dogs δημιουργήθηκε (αρχικά) σε ιδιόκτητο χώρο τεσσάρων (4) στρεμμάτων στο Κορωπί – Αττικής, σε κομβικό σημείο, πλησίον της Αττικής οδού, της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, της Λεωφόρου Λαυρίου και της παλαιάς Περιφερειακής οδού Κορωπίου, με αποτέλεσμα η πρόσβαση σε αυτό να είναι εύκολη με κάθε μέσο. Ήδη, εξαιτίας της υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών και της διαρκούς ανάπτυξής της, η επιχείρησή πρόκειται να επεκταθεί και σε γειτονικούς ιδιόκτητους χώρους, ώστε να δύναται να ανταποκριθεί στης αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της.


Το κοιμητήριο ζώων αποτελεί πρότυπη μονάδα ταφής ζώων, ακολουθώντας πιστά στην κατασκευή, διαμόρφωση και την εν γένει λειτουργία του, τους όρους και τις προϋποθέσεις, που ορίζουν οι Ευρωπαϊκοί Κανονισμοί αλλά και το Ελληνικό Δίκαιο. Δημιουργήθηκε με κόπο, προσωπική εργασία και πολύ αγάπη για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων μας κατοικιδίων και πράγματι σήμερα είναι σε θέση να ανταγωνίζεται και να παρέχει τεχνογνωσία στα μεγαλύτερα κοιμητήρια ζώων των χωρών της Ευρώπης.

Η Cats And Dogs παρέχει επιλογές ταφής των κατοικιδίων ζώων τους, που να ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία και οικονομική δυνατότητα, προσφέροντας πάντα στον τετράποδο φίλο μας την ίδια αξιοπρέπεια και φροντίδα με αυτή που είχε κοντά σας.
Από το Blogger.