Νίκος Ευαγγελάτος: Ο κυρίαρχος του Μεγάλου Καναλιού


Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι σίγουρα ένα από τα «δυνατά χαρτιά» του Mega, αφού το Live News, από την ημέρα της πρεμιέρας του μέχρι και σήμερα, έχει παρουσιάσει εξέλιξη στα νούμερα τηλεθέασης, ανεβάζοντας τον μέσο όρο του σταθμού στην απογευματινή ζώνη και χαρίζοντας ποσοστά στους πίνακες της Nielsen που μέχρι στιγμής, δεν έχει καταφέρει κανείς να τα φτάσει από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, δίνει τη «μάχη της ενημέρωσης» καθημερινά από τις 16:40, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και live συνδέσεις. Το Live News έχει καταφέρει να κάνει δική του τη δεύτερη θέση στους πίνακες τηλεθέασης κάθε απόγευμα, ενώ πολλές φορές έχει ξεπεράσει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Star Channel με αποτέλεσμα να βρίσκεται συχνά και στην πρώτη θέση.


Θα έλεγε κανείς πως είναι δύσκολο να τα «βάλει» κανείς με τα ψυχαγωγικά προγράμματα που έχει «απέναντί» του, όμως εκείνος καταφέρνει καθημερινά να χαρίζει τα υψηλότερα νούμερα στον τηλεοπτικό σταθμό, κάνοντας τους υπεύθυνους του Mega να πανηγυρίζουν κάθε απόγευμα.

Χθες, Παρασκευή 22 Μαΐου 2020, ο Νίκος Ευαγγελάτος κατάφερε να κερδίσει το 13,2% του δυναμικού κοινού και το 12,3%, απέναντι στα «θηρία» του Ant1 ( Γυναίκα χωρίς όνομα & Still Standing ) και στον μόνιμο «αντίπαλο», τον «Τροχό της Τύχης» του Star.

Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης του Live News από την εβδομάδα που πέρασε:

Mega21/05LIVE NEWSΔΥΝΑΜΙΚΟ
13,8%
ΓΕΝΙΚΟ
11,6%
Mega
20/05
LIVE NEWS 
ΔΥΝΑΜΙΚΟ
12,5%
 
ΓΕΝΙΚΟ
10,3%
Mega
19/05
LIVE NEWSΔΥΝΑΜΙΚΟ
10.5%
ΓΕΝΙΚΟ
9.6%
Mega
18/05
LIVE NEWSΔΥΝΑΜΙΚΟ
10.7%
ΓΕΝΙΚΟ
9.8%
Από το Blogger.