Νικολούλη & Αργυρός: Η μάχη της Prime Time και το τέλος του Best Friend’s Fear – Τί είδαν οι τηλεθεατές χθες βράδυ στην tv;


Η χθεσινή τηλεοπτική βραδιά είχε μυθοπλασία, έρευνα, τρόμο και πολύ μουσική. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάφερε να φέρει το γενικό σύνολο στο Mega με την μουσική του βραδιά, ενώ ο Σάββας Πούμπουρας αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του Ant1 με ένα special επεισόδιο.


Ποιοί κέρδισαν την μάχη της τηλεθέασης;

Στην prime time ζώνη, την πρωτιά είχε ο Alpha, αφού οι σειρές «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και «Έλα Στη Θέση Μου» κέρδισαν το δυναμικό κοινό, ενώ το γενικό σύνολο «ψήφισε» ΣΚΑΙ και τον «Γιατρό».

Ο Σάββας Πούμπουρας έριξε αυλαία χθες, με το Best Friend’s Fear να κερδίζει το 10,6% του δυναμικού κοινού και το 9,7% του γενικού συνόλου.

Η Late Night ζώνη είχε κυριολεκτικά μία τεράστια μάχη, αφού η Αγγελική Νικολούλη και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, άλλαζαν τους πίνακες τηλεθέασης στο τέταρτο. Τελικά, η Αγγελική Νικολούλη επικράτησε στο δυναμικό κοινό με 16% και στο γενικό σύνολο με 21,3%, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός κέρδισε το 12,1% του δυναμικού κοινού και το 11% του συνόλου.


Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης από το zappit.gr

PRIME TIME
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
AlphaΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ18.1%17.6%
AlphaΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ17.7%17.1%
ΣΚΑΙΟ ΓΙΑΤΡΟΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΘΑΥΜΑΤΟΣ12,4%19,4%
Ant1BEST FRIEND’S FEAR10.6%9.7%
Ant1ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ8%10.8%
LATE NIGHT
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
AlphaΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ16%21,3%
MegaΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΓΥΡΟ12,1%11%
Από το Blogger.