Επηρεάζεται τελικά η ερωτική μας ζωή από τα SMS;

Όλοι ανταλλάζουμε text messages με τον σύντροφό μας, αλλά κατά πόσο τελικά επηρεάζει αυτό την ερωτική μας ζωή; Η απάντηση έρχεται από μία πρόσφατη αμερικανική δημοσκόπηση... 

Δύσκολα μπορούμε να φανταστούμε την ερωτική μας ζωή χωρίς έστω ένα smartphone. Την εποχή που δίναμε ραντεβού από την προηγούμενη ημέρα και δεν υπήρχαν τηλέφωνα, ή όταν βγήκαν τα τηλέφωνα και απαντούσε συχνά η μαμά του, όλα ήταν διαφορετικά. Το 2015 όμως, ανταλλάζουμε συχνά γραπτά μηνύματα με τον σύντροφό μας, κάνουμε το γνωστό σε όλους μας sexting και γενικότερα επικοινωνούμε μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Πρόσφατα λοιπόν, αμερικανικό περιοδικό έκανε μία τεράστια δημοσκόπηση σε 1.000 γυναίκες και 1.000 άντρες, για να διερευνήσει ειδικότερα τον ρόλο των ερωτικών μηνυμάτων στη ζωή των ανθρώπων. Σύμφωνα λοιπόν με την δημοσκόπηση:

Το 90% των συμμετεχόντων απάντησαν ότι στέλνουν καθημερινά μηνύματα στον καλό τους, ενώ μόλις το 43%, απάντησε πως στέλνει τουλάχιστον δέκα την ημέρα 

Το 67% των αντρών και των γυναικών έχουν στείλει κάποια στιγμή στη ζωή τους ερωτικά SMS ή αποκαλυπτικές φωτογραφίες στους συντρόφους τους. 

Το 91% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση απάντησαν ότι διασκέδασαν την αποστολή αποκαλυπτικών selfies τους. 

Το 24% αντρών και γυναικών έχουν ανακαλύψει ότι ο σύντροφός τους τους απάτησε από κάτι που είδαν στο κινητό του. 

Το 77% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση είπαν ότι τσεκάρουν το τηλέφωνο του καλού τους με την συγκατάθεσή τους, ενώ το 54% των ζευγαριών απάντησαν πως μοιράζονται τους κωδικούς ασφαλείας τους στα social media.
Από το Blogger.