Κι όμως οι τηλεθεατές έμειναν στο σπίτι χθες – Δείτε τί είδαν στην tvΟι τηλεθεατές έμειναν σπίτι χθες βράδυ και άνοιξαν την tv για ένα βράδυ Παρασκευής που είχε κυριολεκτικά τα πάντα. Μυθοπλασία, έρευνα, φάρσες, talk show και μουσική. Τί είδαν το βράδυ της Παρασκευής οι τηλεθεατές;

Ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών αποφάσισε να στηρίξει την ελληνική μυθοπλασία και πιο συγκεκριμένα, τις σειρές του Alpha οι οποίες πέρασαν στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης στην Prime Time. Συγκεκριμένα, το «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» και το «Έλα στη θέση μου» κινήθηκαν γύρω από το 15% του γενικού συνόλου και το 14% του δυναμικού κοινού.


Από την άλλη, το βράδυ της Παρασκευής δεν ήταν και τόσο «δυνατό» για τον Ant1, αφού η επιστροφή του «Best Friend’s Fear» δεν έφερε τα αναμενόμενα ποσοστά στο κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ το επεισόδιο της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος» είχε να δώσει ένα «φτωχό» 9%


Στη Late Night ζώνη, το Mega πέρασε πρώτο με τη μουσική βραδιά της Νατάσας Θεοδωρίδου και την αποκλειστική μετάδοση του νέου της τραγουδιού. Οι τηλεθεατές εμπιστεύθηκαν για την ψυχαγωγία τους το Μεγάλο Κανάλι, χαρίζοντας στον σταθμό ένα γεναιόδωρο 15,7% στο δυναμικό κοινό, την ίδια στιγμή που Αγγελική Νικολούλη ξεκινούσε μία μεγάλη έρευνα για την υπόθεση της επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, έχοντας μαζί της το 18,7% του γενικού συνόλου.


Οι τηλεθεατές έφεραν μπροστά τον Alpha στους πίνακες τηλεθέασης με το «Φως στο Τούνελ», ενώ ελάχιστοι ήταν εκείνοι που είδαν την συνέντευξη των «Ράδιο Αρβύλα» στο talk show «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ που κατάφερε να κερδίσει μόνο το 4,1% του συνόλου και το 3,3% στο δυναμικό κοινό.


Οι πίνακες τηλεθέασης από το zappit.gr

PRIME TIME
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
AlphaΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ14,2%15,8%
AlphaΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ14%15,3%
Ant1BEST FRIEND’S FEAR10,3%10,2%
Ant1ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ9,1%9,8%
LATE NIGHT
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
MegaΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ15,7%14,4%
AlphaΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ15%18,7%
ΕΡΤ1ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ3,3%4,1%
Από το Blogger.