Κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές η Ελεονώρα Μελέτη; – Ποιος πήρε την πρωτιά στη Late Night


Η χθεσινή βραδιά είχε…. μαγειρική, έρευνα και celebrities να αναλύουν τους προβληματισμούς τους.

Οι βραδινές τηλεοπτικές μάχες έχουν πάντα περισσότερο ενδιαφέρον και αυτή τη φορά η μάχη ανάμεσα στο Master Chef, τα Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη και το Special Report του Τάσου Τέλλογλου ήρθε να μας δείξει πως η «μετά κορωνοϊού» εποχή είναι πολύ πιο δύσκολη για να κάνεις… νούμερα.

Η πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη της Βάνα Μπάρμπα στα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη είχε κυριολεκτικά «απ’όλα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στην εποχή του κορωνοϊού, για τις δουλειές της που άφησαν εποχή, ξεκαθάρισε όσα συμβαίνουν με την βίλα του Μιχάλη Ασλάνη, ενώ έριξε τα βέλη της στον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος εκτός από Ευρωβουλευτής, βρέθηκε και στην κριτική επιτροπή του YFSF.

Θα έλεγε κανείς πως μία τέτοια συνέντευξη θα κέρδιζε την πρωτιά στους τηλεοπτικούς πίνακες. Και ναι! Η Ελεονώρα Μελέτη κατάφερε να περάσει πρώτη στη Late Night ζώνη, αλλά με ένα πολύ χαμηλό ποσοστό, αφού οι τηλεθεατές, λίγο μετά το Master Chef αποφάσισαν να αλλάξουν κανάλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με το reality μαγειρικής για περίπου μισή ώρα από την έναρξή της. Το διάσημο reality «έκλεισε» με 43.2% στο δυναμιλό κοινό, αλλά η Ελεονώρα Μελέτη δεν φαίνεται να έκανε τους τηλεθεατές να αλλάξουν κανάλι, αφού τα «Μεσάνυχτα» στον Alpha έφτασαν στο δυναμικό κοινό το 10,1%, ενώ στο σύνολο το 9,3%. Από την άλλη, η μάχη της έρευνας από τον Ant1 και τον Τάσο Τέλλογλου συνέχισε τις… «χαμηλές πτήσεις» με το Special Report να καταγράφει 7% στο δυναμικό κοινό και να ξεπερνά ελάχιστα στο σύνολο τον Alpha, με 9.5%.

Το βραδινό «Newsroom» του ΣΚΑΙ συνεχίζει να χάνει έδαφος από την ημέρα που άλλαξε ώρα και κατέγραψε 5.2% στο δυναμικό κοινό, ενώ η Νίκη Λυμπεράκη με την ενημερωτική εκπομπή για τον κορωνοϊό, το 3,3%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση στη Late Night ζώνη από το zappit.gr
LATE NIGHT
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣΥΝΟΛΟ
AlphaΜΕΣΑΝΥΧΤΑ10,1%9,3%
Ant1SPECIAL REPORT7%9.5%
ΣΚΑΙNEWSROOM5.2%7.6%
Open Beyond TVINFO-193,3%4,3%
ΕΡΤ1ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ0.7%1.2%

Από το Blogger.