Η Sirtfood δίαιτα που έκανε η Adele και έγινε viral σε όλο τον πλανήτη


Η δίαιτα Sirtfood που μεταμόρφωσε την Adele είναι γνωστή εδώ και αρκετά χρόνια, όμως από την ημέρα που αποκαλύφθηκε πως αυτή ήταν που έκανε αγνώριστη την διάσημη τραγουδίστρια, βρέθηκε στο top 5 των πιο γνωστών διατροφών για το 2020.

Την ακολουθούν πολλές διάσημες, και μας βοηθά να ενεργοποιήσουμε τις λιποδιαλυτικές δυνάμεις του σώματός μας καταναλώνοντας τροφές που είναι πλούσιες σε συγκεκριμένες φυτοχημικές ουσίες και καίνε το λίπος, αυξάνουν τη μυϊκή μάζα και ρυθμίζουν το μεταβολισμό.

Οι δύο φάσεις της δίαιτας:

Στην πρώτη, για τρεις μέρες τρώτε 1000 θερμίδες ανα μέρα. Καταναλώνετε τρεις πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood (με σέλινο, λαχανίδα, μαϊντανό) και 1 γεύμα ανά ημέρα πλούσιο σε sirtfood (γαλοπούλα / κοτόπουλο με κάπαρη, μαϊντανό, φασκόμηλο). Πίνετε τους χυμούς διαφορετικές ώρες κάθε μέρα, ενώ θα πρέπει να καταναλώνονται μια ώρα πριν το γεύμα ή 2 ώρες μετά. Το γεύμα καλύτερα να το πάρετε στις 7 το βράδυ ή νωρίτερα. Όχι πιο μετά.

Από την 4η έως την 7η μέρας καταναλώνετε 2 πράσινους χυμούς ή smoothies με sirtfood και 2 πλούσια σε sirtfood γεύματα ανά ημέρα. Για δυο εβδομάδες έπειτα, τρώτε 3 γευματα τη μέρα και ένα χυμό ή smoothie. Μικρές νοστιμιές είναι η μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 85% κακάο, το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αλλά και το πράσινο τσάι, το κόκκινο κρασί, ή τα καρύδια.
Από το Blogger.