Η Δέσποινα Καμπούρη πήγε εκδρομή στον δικό της «παράδεισο»Η Δέσποινα Καμπούρη, την περίοδο της καραντίνας την πέρασε με την οικογένειά της στην Αθήνα, μακριά από τους γονείς της. Η αγαπημένη δημοσιογράφος, αμέσως μετά την άρση των μέτρων, άδραξε την ευκαιρία και πήγε στο χωριό της, στο πατρικό της σπίτι. Τον «παράδεισό της» όπως το αποκαλεί.


Η αγαπημένη παρουσιάστρια «έκλεψε λίγο χρόνο» και μοιράστηκε μαζί μας ένα αγαπημένο σημείο του σπιτιού της. Πρόκειται για ένα εκκλησάκι, αφιερωμένο στην Παναγία Γοργοεπήκοο, που βρίσκεται στην αυλή του σπιτιού. Στη λεζάντα της φωτογραφίας της, έγραψε όλα όσα πρόκειται να κάνει και όσα νοσταλγούσε αυτούς τους τρεις μήνες που βρισκόταν μακριά.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μετά από τρεις μήνες ήρθα επιτέλους στο σπιτάκι μου, στον δικό μου παράδεισο. Είδα τη μανούλα μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ. Πόσο αγαπώ αυτό το χωριό! Πόσο ήρεμη νιώθω κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ. Το πρωί θα φάω φρέσκα αυγά. Η μαμά μου θα τα κάνει στην κούπα, μελάτα με λίγο βούτυρο και ψίχα από ψωμί. Τα παιδιά μου θα τρέξουν μέσα στα δέντρα του σχολείου και δε θα έχω κανέναν φόβο. Και το βράδυ θα κάτσουμε στην αυλή, να πούμε όσα δεν είπαμε όλες αυτές τις μέρες που έπρεπε να μείνουμε χώρια, σκεπασμένες με μια κουβέρτα, κάτω από χιλιάδες μικρά αστέρια του πιο καθαρού ουρανού που έχω δει. #homesweethome #myparadise #mommy #nature #nest #village #countryside
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri) στιςΗ ίδια έγραψε: «Μετά από τρεις μήνες ήρθα επιτέλους στο σπιτάκι μου, στον δικό μου παράδεισο. Είδα τη μανούλα μου που μου είχε λείψει τόσο πολύ. Πόσο αγαπώ αυτό το χωριό! Πόσο ήρεμη νιώθω κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ. Το πρωί θα φάω φρέσκα αυγά. Η μαμά μου θα τα κάνει στην κούπα, μελάτα με λίγο βούτυρο και ψίχα από ψωμί. Τα παιδιά μου θα τρέξουν μέσα στα δέντρα του σχολείου και δε θα έχω κανέναν φόβο. Και το βράδυ θα κάτσουμε στην αυλή, να πούμε όσα δεν είπαμε όλες αυτές τις μέρες που έπρεπε να μείνουμε χώρια, σκεπασμένες με μια κουβέρτα, κάτω από χιλιάδες μικρά αστέρια του πιο καθαρού ουρανού που έχω δει. #homesweethome #myparadise #mommy #nature #nest #village #countryside» Από το Blogger.