Τα 5 καλύτερα βότανα και μπαχαρικά για το ανοσοποιητικό


Στα καταστήματα ERA θα ανακαλύψετε προϊόντα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε το ανοσοποιητικό και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας


Η φιλοσοφία των καταστημάτων ERA βασίζεται στο “healthy way of living” που υποστηρίζεται από την πλούσια ποικιλία των προϊόντων που διαθέτουν. Σε ένα περιβάλλον που τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα ανακαλύψεις προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, και κυρίως ελληνικής προέλευσης.

Ξηροί καρποί, βότανα, μπαχαρικά, οσμωτικά αποξηραμένα φρούτα, βούτυρα ξηρών καρπών, μπάρες δημητριακών και πολλά ακόμα προϊόντα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε το ανοσοποιητικό και να θωρακίσετε τον οργανισμό σας.

Στα ERA μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ή το τσάι σου take away


Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έχουμε αποθέματα τροφών που διατηρούν το σώμα υγιές και ενισχύουν το ανοσοποιητικό έναντι των ιώσεων αυτούς τους κρίσιμους μήνες. Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για ένα δυνατό ανοσοποιητικό:

1. Το τζίντζερ έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και μπορεί να αναστείλει τη δραστηριότητα των ιών, κρατώντας μακριά και τον κορονοϊό. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα περισσότερα οφέλη για την υγεία έχει η φρέσκια ρίζα.

2. Το γαρίφαλο είναι πολύ πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ενώ το γαριφαλέλαιο έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και μπορεί να ανακουφίσει από συμπτώματα του αναπνευστικού και του άσθματος, όπως ο βήχας, σύμπτωμα και της μόλυνσης από κορονοϊό.

3. Η ρίγανη περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, ένα από τα οποία είναι και η καρβακρόλη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι αντιστρέφει ή μειώνει τις βακτηριακές, μυκητιασικές και ιογενείς λοιμώξεις.

4. Ο κουρκουμάς περιέχει κουρκουμίννη, ένα αντιοξειδωτικό που είναι γνωστό για την αντιφλεγμονώδη δράση του. Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι ο κουρκουμάς μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη μόλυνσης από ιούς όπως της γρίπης και της ηπατίτιδας C.

5. Η αλισίνη του σκόρδου έχει αντιβακτηριδιακές, αντι-ιικές και αντιμυκητιασικές ιδιότητες που βοηθούν στην πρόληψη ασθενειών, ιδιαίτερα των ιώσεων. Είναι πιο αποτελεσματικό για το ανοσοποιητικό και την υγεία όταν τρώγεται ωμό

Καταστήματα Era
Ξηροί καρποί, οσμωτικά αποξηραμένα φρούτα, βούτυρα ξηρών καρπών στην πλούσια ποικιλία των προϊόντων των καταστημάτων ERA


Ν. Ψυχικό, Ομήρου 2, Τηλ. 211 4076506 || Κολωνάκι, Πατρ. Ιωακείμ 1, Τηλ. 211 4112832 || Αγ. Παρασκευή, Αγ. Ιωάννου 8, Τηλ. 210 6392846

Eshop: www.eranuts.com 

Follow us 

Instagram: @eranuts || Facebook: Era Nuts || Pinterest: Era Nuts || Twitter: @_eranuts
Από το Blogger.