Εντατική φροντίδα για την επιδερμίδα χωρίς προβλήματα με την βοήθεια της Kypwell
Το κυπριακό brand ευεξίας Kypwell έχει κατακτήσει τις καρδιές πολλών καταναλωτών της Κύπρου και πολύ σύντομα πρόκειται να μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων....

Kypwell. Ένα μοναδικό brand ευεξίας, που βασίζεται στις παρακάτω σταθερές αρχές και αξίες:
  • Φυσικές, οργανικές πρώτες ύλες που παράγονται τοπικά
  • Παραδοσιακές κυπριακές ολιστικές φόρμουλες βοτάνων που συνδυάζονται προσεκτικά με τις τελευταίες γνώσεις και τεχνολογίες από την Ευρώπη
  • Σεβασμός προς τη φύση και το φυσικό τρόπο ζωής
  • Αποφυγή Parabens, SLS, PEGs, συνθετικών αρωμάτων, χρωστικών ουσιών, σιλικόνης, πετροχημικών και σκληρών χημικών.

credits:PinkDaisyLoves

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της Kypwell πιστεύουν στην προσωπική αρμονία και στην ισορροπία με τη φύση και το περιβάλλον, μέσω των οποίων θέλουν να χαρίσουν το δώρο της ευεξίας στον κάθε πελάτη τους.

Τα προϊόντα της Kypwell

Clear Complexion Serum for acne skinΤο Clear Complexion Serum for acne skin είναι ένα φυτικό μείγμα που ενισχύεται από ειδικά εκχυλίσματα βοτάνων σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια, το οποίο παρέχει καθημερινή φροντίδα ισορροπώντας την παραγωγή σμίγματος και προλαμβάνει τον πολλαπλασιασμό των μικροβίων.  Με πάνω από 30 βοτανικά εκχυλίσματα και έλαια το Clear Complexion Serum for acne skin προλαμβάνει την εμφάνιση σπυριών, κοκκινίλων και σημαδιών ακμής, αφήνοντας το δέρμα καθαρό.

Intensive Deep Cleansing Mask for oily-acne skin


Η Intensive Deep Cleansing Mask for oily-acne skin, μια μάσκα εντατικού καθαρισμού για λιπαρό δέρμα με τάση για ακμή, περιέχει δυνατές φυτικές σκόνες οι οποίες απορροφούν την περιττή λιπαρότητα και εξουδετερώνουν τις ακαθαρσίες. Το θειάφι που περιέχει προσφέρει μια ήπια απολέπιση, ενώ το νερό που αποστάσσεται από κουφοξυλιά, λεβάντα, θυμάρι, φασκόμηλο και αιθέρια έλαια από μύρο, τεϊόδεντρο, κυπαρίσσι και κάμφορα, παρέχει μια ορθή λύση για την εξάλειψη της εμφάνισης της ακμής στο δέρμα. Τα εκχυλίσματα προσεκτικά επιλεγμένων βοτάνων προσδίδουν στην επιδερμίδα μια υγιή, αναζωογονημένη όψη χωρίς φλεγμονές, κοκκινίλες, μαυράκια και λοιμώξεις. Η χρήση της μάσκας μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε συνδυασμό με το Clear Complexion Serum, θα σας χαρίσει την καθαρή επιδερμίδα που ονειρεύεστε!

Μην ξεχνάς πως μπορείς να προμηθευτείς τα προϊόντα της Kypwell μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της Kypwell ( https://kypwell.com/ )

Από το Blogger.