Δες την απίστευτη εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου για το αποψινό Just The 2 Of Us


Λαμπερή, sexy και πανέμορφη! Η γνωστή παρουσιάστρια ανυπομονεί για την αποψινή της εμφάνιση στο Just The 2 Of Us και μοιράζεται μαζί μας μία φωτογραφία με outfit της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια δηλώνει έτοιμη για τις νέες προκλήσεις του δημοφιλούς show και γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας της: Απόψε στο @j2us_gr ανεβαίνει ο πήχης!! (Και όχι μόνο του φορέματος…😉) Βάλαμε με τον @kostaskarafotis_ 3 βαθμούς δυσκολίας επιπλέον! : τραγουδάμε στα ναπολιτάνικα, (δεν καταλάβαμε λέξη απ’αυτά που λέμε…), παράλληλα εκτελούμε χορογραφία (κανονική εκτέλεση όμως, στα 3 μέτρα 😄) και επίσης σε όλο το τραγούδι του κάνω δεύτερες (προχθές έμαθα τι είναι αυτό ακριβώς…) Όπως αντιλαμβάνεστε, αξίζει να ξενυχτήσετε μαζί μας – βγαίνουμε ν. 9 τραγούδι, και τελικά αξίζει και να μας ψηφίσετε γιατί κάναμε όντως υπερπροσπάθεια με αποτέλεσμα! Χαλάλι σας μελισσούλες μου εκεί στο «Μέλισσα» της Θεσσαλονίκης. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Σας λατρεύω!
Καλό ΣΚ σε όλους σας!»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Απόψε στο @j2us_gr ανεβαίνει ο πήχης!! (Και όχι μόνο του φορέματος...😉) Βάλαμε με τον @kostaskarafotis_ 3 βαθμούς δυσκολίας επιπλέον! : τραγουδάμε στα ναπολιτάνικα, (δεν καταλάβαμε λέξη απ'αυτά που λέμε...), παράλληλα εκτελούμε χορογραφία (κανονική εκτέλεση όμως, στα 3 μέτρα 😄) και επίσης σε όλο το τραγούδι του κάνω δεύτερες (προχθές έμαθα τι είναι αυτό ακριβώς...) Όπως αντιλαμβάνεστε, αξίζει να ξενυχτήσετε μαζί μας - βγαίνουμε ν. 9 τραγούδι, και τελικά αξίζει και να μας ψηφίσετε γιατί κάναμε όντως υπερπροσπάθεια με αποτέλεσμα! Χαλάλι σας μελισσούλες μου εκεί στο "Μέλισσα" της Θεσσαλονίκης. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Σας λατρεύω! Καλό ΣΚ σε όλους σας! #opentv #j2us #singing #dance #tvshow #tonight #latenight #lovesinging #saturday #saturdaynight #weekend #vikyhatzivasiliou
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Chatzivasileiou🧿 (@vikyhatzivasiliou) στις
Από το Blogger.