«Δες και βρες»: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ με τον Νίκο Κουρή


Η αλήθεια είναι πως έχουμε πάρα πολλά χρόνια να δούμε τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ ( αν εξαιρέσουμε ένα μόνο τηλεπαιχνίδι που είχε γίνει στην εποχή της ΝΕΡΙΤ ). Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η τελευταία φορά που η ΕΡΤ πρόβαλε τηλεπαιχνίδι ήταν πριν από 17 ολόκληρα χρόνια και ήταν το «Ομιλείτε Ελληνικά» που έδινε στην κρατική τηλεόραση, ικανοποιητικά νούμερα τηλεθεάσης.

Η ΕΡΤ επιστρέφει στην παλιά καλή της εποχή ( ή τουλάχιστον αυτό προσπαθεί να κάνει η διοίκηση ) και από τις 8 Ιουνίου, η δημόσια τηλεόραση φιλοδοξεί να κάνει πιο διασκεδαστικά τα απογεύματά μας με ένα συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων που θα παρουσιάζει ο Νίκος Κουρής κάθε απόγευμα στην ΕΡΤ1.


Ο ηθοποιός, θα υποδέχεται τους παίκτες και τους τηλεθεατές σε ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Το τηλεπαιχνίδι ονομάζεται «Δες και βρες» και η πρωτοτυπία του είναι ότι δεν θα τεστάρει μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας, αφού οι περισσότερες απαντήσεις θα βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας. Αυτός που θα απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις θα διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.
Από το Blogger.