Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το μέλλον της στο GNTM – Τί αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου στο Down Town


Τους τελευταίους μήνες, το τηλεοπτικό σκηνικό είναι αρκετά σκοτεινό, αφού κανείς δεν ξέρει τί θα γίνει με τα realities την επόμενη σεζόν.

Ακόμη άγνωστο παραμένει το αν θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον τρίτο κύκλο του GNTM, αφού μετά την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου, φαίνεται όλα να έχουν αλλάξει στο backstage του δημοφιλούς reality.

Η manager της αλλά και καλή της φίλη πλέον, Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στο περιοδικό Down Town αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που η ίδια έχει συμβουλεύσει το μοντέλο. Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Η Ηλιάνα θα είναι στο GNTM3;

Δεν το ξέρουμε ακόμα. Νομίζω όμως, ότι γενικά το κανάλι δεν ξέρει ακριβώς πως θα προχωρήσει λόγω της κατάστασης.

Εσύ ως manager της, τι της έχεις προτείνει να κάνει;
Εγώ θέλω πάρα πολύ η Ηλιάνα να είναι στο GNTM, αλλά πιστεύω ότι ακόμη κι αν τελικά δεν είναι, θα είναι για καλό. Ξέρεις, η δουλειά μου είναι να βρίσκω επιλογές και λύσεις για ό,τι προκύπτει. Έχω γεννηθεί για να βρίσκω λύσεις και για εμένα και για τους άλλους. Οπότε, δεν ανησυχώ για την Ηλιάνα.

Μου είπες και πριν από τη συνέντευξη ότι μιλάτε κάθε μέρα. Πως είναι η σχέση σας έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας;

Μιλάμε περίπου 15 φορές τη μέρα. Λέμε τα πάντα, έχουμε πια οικογενειακή σχέση. Εξαρχής, είδα στην Ηλιάνα καλοσύνη, πάθος, ευγένεια, λάμψη. Και με το δικό μου πείσμα τα κατάφερε. Γιατί η Ηλιάνα δέχτηκε bullying στην αρχή της, επειδή ήταν μελαχρινή. Μου έλεγαν φωτογράφοι, στιλίστες στα περιοδικά ότι είναι πολύ «σκούρα» και δεν ήθελαν να δουλέψουν μαζί της.

Για την προσωπική της ζωή έχεις άποψη; Σας έχουμε δει πολλές φορές να βγαίνετε οι τρείς σας με τον Snik.

Φυσικά μιλάμε και για την προσωπική της ζωή. Φυσικά θα βγούμε και με τον SNIK, γιατί έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις. Τον εκτιμώ πολύ. Βγαίνουμε για φαγητό και μιλάμε για χιλιάδες πράγματα. Ειδικά για μόδα. Ξέρει τη μόδα καλύτερα από τον καθένα, σε ταπώνει στο δευτερόλεπτο. Είναι πολύ cool άτομο. Εμένα με νοιάζε ο άνθρωπος που έχω δίπλα μου να είναι καλά και να χαμογελάει. Η Ηλιάνα χαμογελάει συνέχεια, είναι στην καλύτερή της φάση. Οπότε, είμαι και εγώ χαρούμενη δίπλα της.
Από το Blogger.