Αυτά είναι τα πραγματικά ονόματα των celebrities – Γιατί αποφάσισαν να τα αλλάξουν;Πολλοί celebrities πολλές φορές, υιοθετούν ένα «καλλιτεχνικό όνομα» αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουν το πραγματικό τους, θεωρώντας πως δεν ταιριάζει στην καριέρα που ακολουθούν.

Είναι λογικό, αφού ποιός γονιός θα ονόμαζε το παιδί του Lady Gaga; Κανείς φυσικά.

Ακολουθούν 5 Celebrities που όλοι γνωρίζουμε και τα… ονόματα που γράφουν οι ταυτότητές τους και όχι τα αυτόγραφα.

LADY GAGA


Φυσικά και οι διάσημη «Mother Monster» δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό της όνομα. Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα πως η τέχνη που ενσαρκώνει δεν μπορεί να κάνει τους fans να ταυτιστούν με εκείνη χωρίς το «Lady Gaga» μπροστά, αφού κανονικά ονομάζεται «Στέφανι Τζοάν Αντζελίνα Τζερμανότα».

KIM CATTRALL


Όλοι την αγαπήσαμε ως «Σαμάνθα» στο Sex And The City και από τότε αυτό το όνομα την ακολουθεί, αφού είναι πιο εύκολο να την αναφέρουμε με την πιο γνωστή προσωπικότητα που ενσάρκωσε. Η αλήθεια είναι όμως, πως η ηθοποιός του Sex And The City, στην πραγματικότητα ονομάζεται Κλερ Γουντγκεϊτ.

EMMA STONE


Η διάσημη ηθοποιός είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις αλλαγής που θα βρούμε στο Hollywood. Η Emma γεννήθηκε «Έμιλι Σκοτ», αλλά όπως είχε πει σε συνέντευξή της, αναγκάστηκε να βρει άλλο ονοματεπώνυμο, καθώς υπάρχει και άλλη ηθοποιός με το πραγματικό της όνομα.

JULIANNE MOORE


Η λατρεμένη Τζούλιαν Μουρ, ονομάζεται στην πραγματικότητα Τζούλι Αν Σμιθ και το άλλαξε γιατί θεωρούσε πως με αυτό το ονοματεπώνυμο ίσως δεν έκανε ποτέ καριέρα ως ηθοποιός.

KATY PERRY


Η διάσημη τραγουδίστρια που έφτασε στο top 10 την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου με το νέο της τραγούδι, ονομάζεται Κέιτ Χάντσον και άλλαξε το όνομά της για να μην την μπερδεύουν με την ηθοποιό Κέιτ Χάντσον.
Από το Blogger.