3 «διαδικτυακά ταξίδια» που μπορείς να κάνεις από το σπίτιΟι virtual ταξιδιωτικές εμπειρίες κερδίζουν συνεχώς έδαφος στον τουρισμό τα τελευταία χρόνια, προσφέροντάς μας μια πληθώρα επιλογών που μπορούμε να αξιοποιήσουμε από την άνεση του σπιτιού μας.

Σήμερα, θα δούμε τρεις μοναδικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την τεχνολογία σήμερα προκειμένου να απολαύσουμε μια virtual ταξιδιωτική εμπειρία από το σπίτι μας, με ασφάλεια.

Πάμε ένα διαδικτυακό ταξίδι μέχρι τον Καναδά;

Ήρθε η ώρα να απολαύσουμε από το σπίτι μας, το Βόρειο Σέλας, ένα από τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα στον πλανήτη. Στην επαρχία Μανιτόμπα του Καναδά μια κάμερα σου δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σε ζωντανό χρόνο το φυσικό αυτό φαινόμενο. Πρέπει να γνωρίζεις πως το Light over Lapland μπορείνα σου επιτρέψει να παρακολουθήσεις το ίδιο φαινόμενο, αλλά από την Σουηδία.

Βόλτα στο μαγευτικό Σινικό Τείχος

Αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Το Σινικό Τείχος είναι ένα κατασκευαστικό αριστούργημα και όπως είναι φυσικό, βρίσκεται στη λίστα με τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που θα επισκεφτείτε εικονικά από την άνεση του σπιτιού σας, αυτή την περίοδο.

Εξερεύνηση στο Τροπικό Δάσος του Αμαζονίου

Χάρη στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Conservation International, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να περιηγηθούμε στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου. Ένα «κλικ» αρκεί για να δούμε τον «πνεύμονα» του πλανήτη και να αντιληφθούμε τη σημασία να τον προστατεύσουμε.
Από το Blogger.