Το νέο iPhone SE στην Ελλάδα – Πότε έρχεται και πόσο θα κοστίζει;


Το νέο iPhone SE θα ξεκινά από τα 499 ευρώ για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB, ενώ θα «ανεβαίνει» στα 569 ευρώ για την έκδοση με 128 GB και στα 699 ευρώ για εκείνη με τα 256 GB.

Το νέο προσιτό smartphone του αμερικανικού κολοσσού, το οποίο θα αρχίσει σύντομα να διατίθεται και στην Ελλάδα και έχει καταφέρει ήδη να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών καταναλωτών.

Η διάθεσή του στην Ελλάδα, πρόκειται να ξεκινήσει στις τελευταίες μέρες του Απριλίου, ξεκινώντας σταδιακά από τις 24 Απριλίου σε συγκεκριμένα καταστήματα. Η τελευταία ημερομηνία επιλέχθηκε με σκοπό να γίνει η διάθεση ταυτόχρονα με τις μεγάλες αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης, κάτι που δεν συμβαίνει ιδιαίτερα συχνά όσον αφορά τουλάχιστον τα μοντέλα iPhone, αλλά στην Ελλάδα, η συγκεκριμένη ημερομηνία αφορά συγκεκριμένα καταστήματα, των οποίων ο αριθμός θα αυξάνεται καθημερινά.

Πρόκειται για τη δεύτερη γενιά του iPhone SE και έρχεται με οθόνη Retina HD 4,7 ιντσών και Touch ID για μέγιστη ασφάλεια. Έχει σχεδιαστεί από την αρχή, διαθέτει έναν συμπαγή σχεδιασμό από ανθεκτικό γυαλί και αλουμίνιο και θα είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα (μαύρο, λευκό και κόκκινο).

Από το Blogger.