Μικρά tips για εσένα που ξεκίνησες τώρα να ψωνίζεις online


Μπορεί εδώ και χρόνια να έχει αλλάξει ο τρόπος του shopping therapy όπως το ξέραμε και σίγουρα το online shopping να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αλλά μην κοροϊδευόμαστε! Εν μέσω καραντίνας ανακαλύψαμε όλοι τις αρετές των online αγορών.

Έτσι λοιπόν, για εσένα που μόλις τώρα ξεκίνησες να αγοράζεις διαδικτυακά ετοίμασα μία μικρή λίστα με σημαντικά tips και όσα πρέπει να γνωρίζεις για να μην… δεις ποτέ το error να βγαίνει στην οθόνη σου.

Τα περισσότερα sites έχουν λεπτομέρειες για τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Έπειτα, υπάρχουν όλα τα χαρακτηριστικά, από τα υλικά μέχρι και το fit του ρούχου. Όλα αυτά τα στοιχεία θα σε βοηθήσουν να κρίνεις αν το ρούχο που κοιτάς είναι θα έχει καλή εφαρμογή πάνω σου.

Εάν υπάρχει μοντέλο στις φωτογραφίες του προϊόντος, συνήθως στα στοιχεία θα δεις το size που φοράει το μοντέλο και θα μπορείς να συγκρίνεις με τον δικό σου σωματότυπο.

Όταν πρόκειται να αγοράσεις ρούχα με πιο στενή εφαρμογή, σιγουρέψου ότι το ύφασμά τους είναι σταθερό. Τα λεπτά υφάσματα δεν έχουν πάντα την καλύτερη εφαρμογή και συνήθως χρειάζονται μεταποίηση, που εν μέσω καραντίνας είναι αρκετά δύσκολο.

Προτίμησε να κάνεις αγορά από τα ίδια e shops ή από brands που ήδη γνωρίζεις. Αυτό θα σε βοηθήσει να διαλέξεις σωστά το νούμερό σου, αφού για τα μεγάλα brands ισχύουν τα ίδια μεγέθη παντού.
Από το Blogger.