Αποφάσισες να ξυρίσεις το κεφάλι σου; Δες όσα πρέπει να ξέρεις
Μπορεί το buzz cut να μην είναι πια τόσο στη μόδα, αλλά το ξυρισμένο κεφάλι συνεχίζει να αποτελεί μια τέλεια λύση για όσους αρχίζουν να έχουν έντονη αραίωση στο κεφάλι τους. Αν τελικά αποφασίσεις να ξυρίσεις ένα μέρος ή όλο το κεφάλι σου, θα χρειαστεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Μη ξεχνάς πως το ξύρισμα, αφυδατώνει και προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα, για αυτό είναι απαραίτητη μια ενυδατική κρέμα στα σημεία που έχουν ξυριστεί.

Επένδυσε καλύτερα σε μία καλή ξυριστική μηχανή με πολλαπλές λεπίδες, που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μόνος σου το στυλ, για να μην χρειαστεί να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου κάθε 15 περίπου ημέρες.

Το γεγονός πως δεν έχεις πια μαλλιά, δεν σημαίνει πως χωρίζεις και με τη διαδικασία του λουσίματος. Θα πρέπει να απομακρύνεις τον ιδρώτα ή το χλώριο της πισίνας ή και ακόμη το θαλασσινό νερό τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο συχνά όσο θα το έκανες αν είχες ένα κανονικό style στα μαλλιά σου.

Τέλος, μην ξεχνάς το καπέλο ή το αντηλιακό σου. Το ξυρισμένο κεφάλι σου μπορεί να σου χαρίζει την απόλυτη άνεση ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός αλλά χρειάζεται επιπλέον προστασία από τον ήλιο, καθώς η ευαίσθητη περιοχή του τριχωτού της κεφαλής είναι πλέον εκτεθειμένη.
Από το Blogger.