4 διάσημοι που δεν έχουν social media και δεν τα… αντέχουν με τίποτα


Το Facebook, το Instagram και το Twitter αποτελούν τον πιο διαδεδομένο τρόπο επικοινωνίας μέσω διαδικτύου. Οι celebrities συνηθίζουν να είναι τρομερά ενεργοί σε αυτά και να μοιράζονται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά τους, με όσους τους ακολουθούν.

Υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν έχουν κανένα από αυτά τα social media και μάλισταν εξηγούν αρκετά συχνά τον λόγο που έχουν αποστασιωποιηθεί από αυτά.

Πρώτη στη λίστα μας βρίσκουμε την Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία δεν έχει Instagram και μάλιστα δεν πρόκειται να δημιουργήσει λογαριασμό στο συγκεκριμένο social media. Όπως λέει η ίδια: «Το Instagram έχει τεράστιο αντίκτυπο στις γυναίκες. Το μόνο που κάνουν είναι να φτιάχνουν τον εαυτό τους για να αρέσουν στους άλλους και όχι σε εκείνες.».


Και η Έμα Στόουν βρέθηκε «απέναντι» στα social media, αφού η ίδια λέει πως την τρελαίνει η φρενίτιδα των social media. «Όταν βλέπετε ανθρώπους να λένε, «Αυτή είναι η τέλεια ζωή, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος», σημαίνει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια».


Από την άλλη, η Σάντρα Μπούλοκ θεωρεί πως δεν επικοινωνούμε αληθινά στη ζωή μας και μάλιστα δεν δημιουργεί κάποιο λογαριασμό στα social media αφού δεν θέλει να ανεβάσει μία selfie που δεν θα μπορεί να σβήσει αργότερα.


Και η Σκάρλετ Γιοχάνσον στην μάχη κατά των social media. Η διάσημη ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της πως όλο αυτό την τρελαίνει και δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να μοιραστεί κάτι δημόσια και όχι με τους φίλους που η ίδια θέλει.

Από το Blogger.