Το Gossip Girl Δεν Είναι Απλώς Μία Νεανική Σειρά | Είναι Η Απόλυτη Γυναικεία Ψυχοσύνθεση


Η υπηρεσία της WarnerMedia, που σύντομα θα ξεκινήσει τη λειτουργία της με το όνομα "HBO Max", ζήτησε 10 ωριαία επεισόδια μίας νέας εκδοχής της σειράς που έκανε τρομερά διάσημους τους Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford και Ed Westwick.

Η Blake Lively κατάφερε να γίνει σταρ πρώτου μεγέθους όταν ερμήνευσε το ρόλο της Serena στην τηλεοπτική σειρά Gossip Girl, η οποία μετά από περίπου 8 χρόνια επιστρέφει στην tv.


Οι διάσημη πρωταγωνιστές της original σειράς δεν θα βρίσκονται σε κεντρικούς ρόλους, αλλά σίγουρα θα τους δούμε σε κάποιο guest, μιας και η σειρά θα είναι μία συνέχεια της ιστορίας του κοριτσιού που κρυβόταν πίσω από ένα πληκτρολόγιο και έβγαζε στη φόρα τα άπλυτα των.... διάσημων προσωπικοτήτων της σειράς. Μπορεί το υπόλοιπο καστ ακόμη να μην έχει βρεθεί, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με την πρωταγωνίστρια. 

Πρόκεται για την Emily Alyn Lind η οποία θα υποδυθεί την Aubrey μία έφηβη, η οποία έχει μακροχρόνια σχέση και έχει αρχίσει να αναρωτιέται τι άλλες περιπέτειες κρύβει η ζωή για εκείνη. Η Emily προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια καθώς είναι κόρη της Barbara Alyn Woods, που έπαιζε στο One Tree Hill και στο Honey, I Shrunk the Kids.

Από το Blogger.