Αυτή Η Πέμπτη 12/3, Θα Είναι Μια... Δύσκολη Μέρα Για Πολλά Ζώδια


Μην περιμένεις ότι θα ξυπνήσει μες στο «τσακίρ» κέφι αυτή την Πέμπτη, αφού η μέρα στο ξεκίνημά της δείχνει τα δόντια της, αλλά σε κάνει να αισθάνεσαι και ένα πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος, το οποίο και σε εμποδίζει να ξεκινήσεις θετικά και δημιουργικά την ημέρα σου.

Η Σελήνη, συνεχίζει αλλά και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Ζυγού, τα ξημερώματα (02:40πμ) σχηματίζει το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα, ενώ στις 10:11πμ, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Σχέσεις και Συνεργασίες βρίσκονται σε αδιέξοδο αυτό αυτή την ημέρα και η τάση αυτή είναι πιο κυρίαρχη για σένα που είσαι Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου ή έχεις προσωπικούς πλανήτες στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων. Μία παγερή ατμόσφαιρα δημιουργείται αυτή την ημέρα στις ανθρώπινες επαφές, η οποία και θα κορυφωθεί την Τρίτη στις 18 Μαρτίου. Δεν παύει όμως και οι γενικότερες εξελίξεις της ημέρας να έχουν χαρακτήρα απογοητευτικό, περιοριστικό, δυσάρεστο ή και επίπονο. Πιο «κεφάτοι» , δημιουργικοί αλλά και με την ευκαιρία για επικοδομητικές επαφές και συζητήσεις θα ξεκινήσουν την ημέρα τους οι Λέοντες – Τοξότες, Δίδυμοι – Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου.

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού στις 11:28πμ, το βαρύ κλίμα συνεχίζεται αφού η Σελήνη δεν κινείται σε μία καλή για αυτήν θέση. Η εσωστρέφεια, η συναισθηματική απομόνωση, τα μυστικά, τα πάθη αναβλύζουν και επιβαρύνουν ιδιαίτερα την ψυχολογία. Στις 18:13 το απόγευμα, δεν θα λείψουν και οι αιφνιδιασμοί, οι συναισθηματικές εκρήξεις, ή ακόμα και η διατάραξη της σταθερότητας για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο ή έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα τω παραπάνω ζωδίων. Τα συναισθηματικά απωθημένα αναβλύζουν και προκαλούν επαναστατικές εκρήξεις…

Από το Blogger.