Το Λίφτινγκ Δοντιών Δίνει Αμεσες Λύσεις Αποφεύγοντας Επίπονες Οδοντιατρικές ΕργασίεςΗ Αγγελική Δαλακούρα, Χειρουργός οδοντίατρος DDS, μας εξηγεί τι είναι το λίφτινγκ δοντιών.

Μια σύγχρονη υψηλής αισθητικής διαδικασία η οποία δίνει λύσεις σε περιπτώσεις που θέλουμε να αλλάξουμε το σχήμα ή το μέγεθος των δοντιών, να κλείσουμε κενά ανάμεσα στα δόντια, να καλύψουμε δυσχρωμίες, μικρορωγμές και κατάγματα. Μπορούμε επίσης να διορθώσουμε κλίσεις και στροφές των δοντιών αποφεύγοντας έτσι την ορθοδοντική θεραπεία.

Άποψη της υπερσύγχρονης κλινικής Athens North Clinic


Η όλη διαδικασία επιτυγχάνεται με την εφαρμογή ρητινών, που με τη μέθοδο της συγκόλλησης εφαρμόζονται στην πρόστομιακή επιφάνεια των δοντιών της αισθητικής ζώνης, δηλαδή της πλευράς που φαίνεται όταν χαμογελάμε. Δεν απαιτείται αναισθησία γιατί δεν τροχίζεται το σμάλτο των δοντιών και όλη η διαδικασία επιτυγχάνεται σε ένα ραντεβού διαρκείας 1,5 με 2 ωρών, για την κάθε γνάθο.

Αποτελεί μια εξαιρετική θεραπεία για όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα τέλειο χαμόγελο χωρίς να σπαταλήσουν χρόνο και χρήματα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensnorthclinic.gr
Θεοτοκοπούλου 4 Μαρούσι 15125
Εξωτερική άποψη της κλινικής Athens North Clinic
Από το Blogger.