Τελικά τί αρέσει στις γυναίκες να βλέπουν στο πορνό;
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τί σκέφτεται η κοπέλα σου για το πορνό; Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη σε περίπου 24.000 γυναίκες, το πιο πιθανόν είναι να της αρέσει να παρακολουθεί μόνη της πορνό αφού η 1 στις 4 γυναίκες επισκέπτονται την γνωστή ιστοσελίδα YouPorn.


Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη στην ιστοσελίδα youporn, το 34% των γυναικών επέλεγαν βίντεο με πρωταγωνιστές με τους οποίους μπορούσαν να ταυτιστούν ερωτικά, όπως είναι η ηλικία και η εθνικότητα. Το 28%, προτιμούσαν βίντεο που περιελάμβαναν γυναίκες με πρωταγωνιστικό ρόλο ή με επιβλητικό χαρακτήρα, ενώ το 56% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, ανέφεραν πως είχαν φαντασιωθεί τους εαυτούς τους με σε κάποιο βίντεο πορνό, κάτι το οποίο αποδεικνύει πως αρκετές γυναίκες επισκέπτονται ερωτικές ιστοσελίδες.

Ωστόσο, αν εσύ είσαι πρόθυμος να κάνεις σεξ μαζί της 24 ώρες το 24ωρο, εκείνη κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα ψάχνει για ένα γρήγορο και εύκολο οργασμό. Χωρίς καμία αμφιβολία, το σόλο σεξ, έχει την ικανότητα να της δίνει το ελεύθερο να είναι εγωίστρια στο σεξουαλικό της παιχνίδι, μιας και δεν έχει το άγχος να ικανοποιήσει κάποιον άλλον εκτός από τον ίδιο της τον εαυτό.

Από το Blogger.