Νέες Συνεργασίες, Νέες Lo(w)cal Γεύσεις Στη ΒουλιαγμένηΟ Chef Κωνσταντίνος Γόντικας με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Αλέξια Σταματοπούλου, συνεργάζονται και παρουσιάζουν ένα νέο brunch concept ευφάνταστων γευστικών συνδυασμών και υψηλής διατροφικής αξίας!

Ο Chef Κωνσταντίνος Γόντικας με την κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο Αλέξια Σταματοπούλου, συνεργάζονται και παρουσιάζουν ένα νέο brunch concept στο ξενοδοχείο Somewhere boutique Vouliagmeni


Η Αλέξια Σταματοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βοστώνη των Ηνωμένων Πολιτειών. Η εμπειρία της στην εφαρμογή της κλινικής διατροφής ξεκινά από τις συνεργασίες που έχει πραγματοποιήσει με σημαντικά ιδρύματα και επιστημονικά κέντρα διατροφής, όπως στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Φιλοκτήτης» και στο Γενικό Νοσοκομείο Βούλας «Ασκληπιείο».

Η κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Αλέξια Σταματοπούλου παρουσιάζει ένα νέο brunch concept στο ξενοδοχείο Somewhere boutique Vouliagmeni


Στις 16/02 σας περιμένουμε στο ξενοδοχείο Somewhere boutique Vouliagmeni. Θα έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε μια νέα έννοια του brunch, που συνδυάζει βιολογικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και θερμιδομετρημένες συνταγές.

Νέες συνεργασίες, νέες lo(w)cal γεύσεις στο ξενοδοχείο Somewhere boutique Vouliagmeni


Οι Κυριακές αποκτούν ένα διαφορετικό νόημα για όσους προσέχουν την διατροφή και την υγεία τους. Για πρώτη φορά το brunch αποκτά μορφή event, καθώς η Αλέξια θα είναι παρούσα να απαντήσει κάθε διατροφική σας απορία και να σας συστήσει τους καλύτερους συνδυασμούς.
Από το Blogger.