Αιθέριο Έλαιο Πορτοκάλι | It's Magic!

Το αιθέριο έλαιο του πορτοκαλιού (citrus sinensis) προέρχεται από ψυχρή έκθλιψη της φλούδας του πορτοκαλιού, αλλά για μένα προέρχεται από τον… #redifference για να είμαι σίγουρη για την ποιότητά/συγκέντρωσή του. Το φρουτώδες, γλυκό και υψηλής αρωματικής νότας άρωμά του το είχε αναγάγει στα τοπ αγαπημένα μου, πολύ πριν ψάξω τις ιδιότητες του από αρωματοθεραπευτικής πλευράς! Και δικαιώθηκα! 

Γιατί αυτή η τόνωση που ένοιωθα κάθε φορά που το εισέπνεα είχε τη βάση της. Επισήμως, λοιπόν, το #sweetorangeessentialoil συμβάλλει στην καταπολέμηση του άγχους, της κατάθλιψης, της νευρικότητας, της αϋπνίας και άλλων καταστάσεων τινών που σχετίζονται με τη λειτουργία του νευρικού μας συστήματος. Αλλά όχι μόνο! Συμβάλλει ακόμα στην παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα -εδώ είμαστε!- και στην απομάκρυνση των πανάδων και των δυσχρωμιών, ενώ χάρη στην αντισηπτική του δράση μπορεί και να προστεθεί σε επίθεμα σε σημείο του δέρματος που χρειάζεται απολύμανση.


Δύο σε ένα, λοιπόν, για τις ανάγκες της #faceyoga. Αναμεμειγμένο με ροδόνερο αποτελεί μια εξαιρετική εκδοχή για το mist και την αναζωογόνησή μας, ενώ αναμεμειγμένο με αμυγδαλέλαιο (2-3 σταγόνες σε μια κουταλιά της σούπας) είναι τα απόλυτο λάδι για τις ανάγκες της #massageroutine μας. 

H Αλεξάνδρα Βεκιάρη είναι Face Yoga Specialist, πιστοποιημένη από το International Holistic Medicine College και το Flow Center, ενώ έχει παρακολουθήσει webinars με την World Leading Face Yoga Expert, Fumiko Takatsu και σεμινάρια με την Danielle Collins. Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια έχει κάνει τη Face Yoga τρόπο ζωής και έχει αφοσιωθεί στην διάδοση της στην Ελλάδα.
Από το Blogger.