Το Έξυπνο Πορτοφόλι Που Προστατεύει Τις Κάρτες Από Τον Απομαγνητισμό Σε Επιλεγμένα ΚαταστήματαΗ άφιξη του Ögon στην αγορά δερμάτινων ειδών προκάλεσε μια μίνι επανάσταση το 2004. Όντας το πρώτο πορτοφόλι σχεδιαστών από αλουμίνιο, το μοντέλο της Στοκχόλμης δημιούργησε στην αγορά την έννοια του έξυπνου πορτοφολιού.

Το έξυπνο πορτοφόλι Ögon που προστατεύει τις κάρτες από την απομαγνητισμό στα καταστήματα Yellow Korner


Το αλουμίνιο έχει πολλά πλεονεκτήματα: είναι ελαφρύ, ανθεκτικό, ανθεκτικό στη σκουριά και 100% ανακυκλώσιμο.

Τα πορτοφόλια Ögon είναι εύκολο να βρεθούν σε κάθε γυναικεία τσάντα


Ως εταιρεία φιλική προς το περιβάλλον, η Ögon Designs απαγορεύει τη χρήση επιβλαβών χημικών υλικών όπως ο μόλυβδος και το νικέλιο κλπ. Η χρήση αυτού του υλικού σε δερμάτινα είδη είναι μια πραγματική καινοτομία.

Τα πορτοφόλια Ögon είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, πληροφορίες τηλ. 210-3247128


Κάθε προϊόν Ögon, λόγω του καλύμματος (RFID) σταματά τα μαγνητικά κύματα και προστατεύει τις κάρτες από τον απομαγνητισμό. Είναι συμπαγές, ελαφρύ και το περιεχόμενό του είναι προσβάσιμο με μια ματιά.

Κάθε προϊόν Ögon, λόγω του καλύμματος (RFID) σταματά τα μαγνητικά κύματα και προστατεύει τις κάρτες από τον απομαγνητισμό


Τα πορτοφόλια Ögon είναι εύκολο να βρεθούν σε γυναικεία τσάντα και να ταιριάζουν επίσης τέλεια στην τσέπη ενός άνδρα.

Όντας το πρώτο πορτοφόλι σχεδιαστών από αλουμίνιο, το έξυπνο πορτοφόλι Ögon είναι μια πραγματική καινοτομία


Μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν design, λειτουργικότητα, ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον. Τα πορτοφόλια Ögon είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, πληροφορίες τηλ. 210-3247128.
Από το Blogger.