Τί Αποκαλύπτει Το Χρώμα Του Κραγιόν Για Το Χαρακτήρα Σας
Γράφει η 

Η αγαπημένη σου απόχρωση λέει πολλά περισσότερα απ΄όσα θα φανταζόσουν ποτέ.

Σύμφωνα με την επιστήμη των γνώσεων, η επιλογή του lipstick μπορεί να σου αποκαλύψει περισσότερα για το άτομό σου παρά για το χρώμα που προτιμάς.

Αλλά ας συμβουλευτούμε τα κείμενα των βιβλίων ψυχολογίας, πριν φτάσουμε εκεί. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ένα αγαπημένο χρώμα, σωστά; Υπάρχει μια «οικολογική θεωρία σθένους» (EVT) που εξηγεί γιατί οι άνθρωποι έχουν προτιμήσεις για διαφορετικά χρώματα, και η βάση τους βρίσκεται στις συναισθηματικές εμπειρίες μαζί τους. Θα πρέπει να βρίσκονται στο μυαλό σου με θετικό τρόπο, έτσι εάν η αγαπημένη σου μαμά φορούσε πολύ μωβ, είναι πολύ πιθανό να αρέσει και σε σένα. Αν η αγαπημένη σου γάτα ήταν mink, θα αρέσει και σε σένα το mink. Αν η σχολική σου στολή ήταν κόκκινη, οι πιθανότητες είναι να μην είσαι φανατική λάτρης του κόκκινου.

Έτσι, ας ξεκινήσουμε από τα πιο σημαντικά πράγματα: Αν επιλέξεις ένα κόκκινο κραγιόν, αυτό λέει συγκεκριμένα πράγματα για εσένα. Το έχουμε ταξινομήσει στα βασικά. Διάβασε και μάθε και στη συνέχεια ανακάλυψε τι σου ταιριάζει.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΟΥΡΑ

Είσαι πεπεισμένη, κατηγορηματική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, με μια ελαφρά άτακτη πλευρά. Δεν φοβάσαι να τραβήξεις όλη την προσοχή και έχεις μια μοναδική αίσθηση του στυλ.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Είσαι τύπος ποτήρι μισο-γεμάτο και σου αρέσει να προσθέτεις μια μικρή ιδιορρυθμία στα κλασικά σου. Είσαι πειραματική, το οποίο μερικές φορές μεταφράζεται σε χαμηλή δέσμευση ορίων και αστάθεια.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΒ

Είσαι εμπαθής και φιλόδοξη όλα με τη μία και έχεις την τάση να παίζεις με ασφάλεια, όταν πρόκειται για λήψη σημαντικών αποφάσεων. Δεν είναι τίποτα για σένα να προσθέσεις μερικά μηδενικά σε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ας πούμε.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΦΡΑΣ

Είσαι αξιόπιστη και συγκροτημένη και έχεις μια ρομαντική νοσταλγία για το παρελθόν. Έχεις επίσης μια πολύ ισχυρή πλευρά και δεν φοβάσαι να τη χρησιμοποιήσεις.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ NUDES

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είσαι ντροπαλή αλλά δεν σε γνωρίζουν καλά ακόμη. Στην πραγματικότητα, είσαι ισορροπημένη και ειρηνική και φίλη με όλους. Αν κάποιοι άνθρωποι χρειάζονται συμβουλές, έρχονται σε σένα.

Από το Blogger.