Στο "Russian Doll" Του Netflix Τα Γενέθλιά Σου Μπορούν Να Αλλάξουν Ολόκληρη Τη Ζωή ΣουΗ σειρά του Netflix με τίτλο "Russian Doll" είναι κάτι που πραγματικά δεν πρέπει να χάσεις. Πρόκειται στην ουσία για ένα ακόμη "Happy Death Day" το οποίο έχει να σου μάθει πολύ περισσότερα, μέσα από 8 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών, τα οποία δεν σε αφήνουν να βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο. Εντάξει, ίσως κάποιες φορές να πατήσεις το 10+ αλλά καλύτερα να μην το κάνεις, γιατί θα χάσεις ουσιαστικά δευτερόλεπτα παρατηρητικότητας. Πάρε πατατάκια, άνοιξε ένα μπουκάλι Coca Cola και πάτησε το play.

Το Russian Doll σε μεταφέρει στα γενέθλια της Νάντια, η οποία δεν φαίνεται να είναι καθόλου ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τις παρέες της. Η ίδια, σχεδιάζει video games, αλλά αυτό ίσως είναι και το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει αν ξεκινήσεις να βλέπεις την σειρά. Η Νάντια λοιπόν μπαίνει σε ένα παιχνίδι θανάτου και ζωής, με αποτέλεσμα, κάθε φορά που πεθαίνει, να γυρίζει πίσω στο party των γενεθλίων της.


Στην αρχή, όπως είναι λογικό, θα φρικάρεις και εσύ. Αν δεν φρικάρεις, τότε απλά συνέχισε να το βλέπεις μέχρι να φτάσεις περίπου στους 10 θανάτους, όπου γνωρίζουμε τον Άλαν. Έναν πολύ λειτουργικό άνθρωπο (καθόλου), στον οποίο συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Πεθαίνει και ζει την ίδια ημέρα. Μία ημέρα δύσκολη για εκείνον, αφού η κοπέλα του τον χώρισε. Λίγο αργότερα βέβαια μαθαίνει πως τον απατούσε με τον τύπο που πήγε το πρώτο της βράδυ η Νάντια, αλλά αυτό είναι ένα στοιχείο σαπουνόπερας που πρέπει να αντέξουμε, αν και αργότερα η συγκεκριμένη πληροφορία γίνεται όπλο ενάντια στην λούπα που είναι αναγκασμένοι να ζουν αυτοί οι δύο.

Αν αναρωτιέσαι αν τα φτιάχνουν αυτοί οι δύο, καλό είναι να δεις το Emmerdale και όχι το Russian Doll. Εδώ, τα πράγματα γίνονται περίπλοκα. Πότε; Λίγο μετά τον 15ο θάνατο και των δύο. Ναι! Πεθαίνουν ταυτόχρονα και όλα αλλάζουν από τη ημέρα που το ανακαλύπτουν. Τα επόμενα επεισόδια είναι στην ουσία ένα κυνηγητό της αλήθειας, κάποια στιγμή όλοι εξαφανίζονται και ίσως κάπου να περιμένεις να βρεις τον αγαπημένο DiCaprio να σου πει ότι ζεις σε ένα παράλληλο σύμπαν και ότι όλα είναι μία ψευδαίσθηση. Ο Leonardo δεν ήρθε ποτέ όμως και έτσι όλα αλλάζουν όταν καταλαβαίνουν τί πρέπει να συμβεί. Να γίνουν για λίγο εγωιστές.Με το παρελθόν της Νάντια να είναι το κλειδί, βρισκόμαστε σε δύο παράλληλα σύμπαντα, όπου μόνο ένας γνωρίζει τι συμβαίνει στον άλλον και το αντίθετο. Μπερδεύτηκες; Μην φοβάσαι, αυτό διαρκεί για λίγα λεπτά, μέχρι που αποφασίζουν να μην αφήσουν ποτέ ο ένας τον άλλο μόνο. Μην περιμένεις όμως και δεύτερο κύκλο. Η ιστορία έχει ήδη τελειώσει και καλύτερα να την αφήσουν έτσι.
Από το Blogger.