Δεν Πρόλαβες Να Λουστείς; Δες Πως Να Φρεσκάρεις Γρήγορα Και Εύκολα Τα Μαλλιά Σου!Σε όλες μας έχει τύχει να ξυπνήσουμε ένα πρωί ή να μας προκύψει κάτι μέσα στη μέρα, και τα μαλλιά μας να είναι σε κακό χάλι. Αυτό συμβαίνει επειδή είτε δεν τα έχουμε φρεσκολούσει, είτε επειδή κάποιο προϊόν τα έχει κάνει πιο λιπαρά, κ.α. Οι ειδικοί αποφάσισαν να μας “λύσουν τα χέρια” με μερικές συμβουλές για τις bad hair day.

1.Dry Shampoo

Η χρήση ξηρού σαμπουάν είναι μια πολύ αποτελεσματική λύση για τα άλουστα μαλλιά, μιας και εκτός απο όμορφα και λαμπερά μαλλιά, χαρίζει και υπέροχο άρωμα!

2. Μεταξωτό Μαντίλι

Αναρωτιόμαστε πως οι μεγάλοι αστέρες της τηλεόρασης διατηρούν υγιή τα μαλλιά τους αφού λόγω υποχρεώσεων τα λούζουν κάθε μέρα. Κι όμως πολλές απο τις κυρίες της δημοσιότητας, διατηρούν τα μαλλιά τους φρέσκα με την βοήθεια ενός μεταξωτού μαντιλιού! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τρίψουμε για μερικά λεπτά το μαντιλι τόσο σε ρίζα, όσο και σε μήκη και άκρες και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο.

3. Τοπικό Πλύσιμο

Αυτές που έχουν αφέλειες θα καταλάβουν αμέσως. Όλες έχουμε ζήσει την φάση όπου οι αφέλειες είναι “λαδωμένες” ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά αρκετά ικανοποιητικά. Σε αυτή την περίπτωση η λύση είναι απλή, καθώς το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με το τοπικό λούσιμο, στέγνωμα και φιξάρισμα των αφελειών.

4. Baby Powder

Σε περίπτωση που δεν διαθέτουμε όμως ξηρό σαμπουάν, που αναφέρθηκε παραπάνω, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πούδρα μωρού (aka ταλκ!) η οποία θα κάνει πάνω κάτω την ίδια δουλειά, μιας και απορροφά την υγρασία και χαρίζει ένα πιο φρέσκο αποτέλεσμα με ωραίο άρωμα! Προσέχουμε όμως να μην υπερβάλουμε με το προϊόν, αφού ελάχιστη ποσότητα είναι αρκετή για το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

5. Άρωμα Μαλλιών

Σίγουρα έχουν υπάρξει περιπτώσει όπου αν και τα μαλλιά μας ήταν φρεσκολουσμένα, είχαν μια μυρωδιά, είτε φαγητού, είτε πολλές φορές τσιγάρου. Η λύση στο πρόβλημα αυτό είναι η χρήση ενός αρώματος ειδικά σχεδιασμένου για τα μαλλιά! Με μερικά ψεκάσματα τα μαλλιά μας θα είναι και πάλι μοσχομυριστά!

Όμως δεν αρκεί να έχουμε μόνο περιποιημένα μαλλιά, μιας και ακόμη ένα κομμάτι που χρειάζεται φροντίδα είναι και τα νύχια μας! Για αυτό δεν ξεχνάμε να κάνουμε “κλικ” στο αγαπημένο μας eshop!

Από το Blogger.