Νέο Βρεφικό Πολυκατάστημα KIDDO Στον Άλιμο!


Άποψη του νέου Πολυκαταστήματος KIDDO ΑλίμουΤο Νο.1 Ελληνικό Brand KIDDO, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της εταιρίας, εγκαινίασε το 10º Πολυκατάστημα σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στην Λαμίας 3 (προέκταση Τιτάνων) στον Άλιμο.

Σάκης Τζήκας, Φαίη Σκορδά, Τάσος Ψάλτης


Πλήθος κόσμου και πολλοί Celebrities της ελληνικής Show Biz βρέθηκαν στο κατάστημα για να ευχηθούν στους αδερφούς Ψάλτη (Αναστάσιο και Ιωάννη) και στον Αθανάσιο Τζήκα, ιδιοκτήτες της ελληνικής εταιρίας KIDDO, η οποία μέσα στα 10 χρόνια ύπαρξής της και εν μέσω κρίσης κατάφερε να αναπτυχθεί ραγδαίως, με τα 10 Πολυκαταστήματα KIDDO σε Θεσσαλονίκη (απ' όπου και ξεκίνησε), Σόφια, Λάρισα και Αθήνα (Περιστέρι, Άλιμο) και με τις εξαγωγές των προϊόντων της σε πάνω από 10 ευρωπαϊκές χώρες. Λόγω της προβολής της Ελλάδας στο Εξωτερικό, η KIDDO επιλέχτηκε ως πρεσβεύτρια εταιρία στον κλάδο των βρεφικών ειδών από το "Re-Power Greece", γεγονός που αποτελεί μέγιστη τιμή και βραβείο για την εταιρία.

Ιωάννης Ψάλτης, Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, Τάσος Ψάλτης


Tα KIDDO διοργάνωσαν μια γιορτή, στην οποία μοίρασαν στις παρευρισκόμενες εγκύους και στους νέους γονείς, δώρα συνολικής αξίας άνω των 5.000 ευρώ, υπό τον ήχο των μουσικών επιλογών του Θέμη Γεωργαντά. Μέσα σε ένα πολύ ζεστό και χριστουγεννιάτικο κλίμα, την εκδήλωση εγκαινίασε με το κόψιμο της κόκκινης κορδέλας, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης.

Παναγιώτα Βλαντή, Τάσος Ψάλτης


Στα Μεγάλα Εγκαίνια του νέου Πολυκαταστήματος KIDDO Αλίμου βρέθηκε η Φαίη Σκορδά, η Μαρία Λουΐζα Βούρου, η Νόνη Δούνια, η Ναταλία Δραγούμη, η Παναγιώτα Βλαντή, η Τζένη Μπότση, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Μαρτάκης, και πολλοί άλλοι επώνυμοι του καλλιτεχνικού στερεώματος, του αθλητισμού, της πολιτικής σκηνής και του επιχειρείν.

Σάκης Τζήκας, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Ψάλτης


Η KIDDO επιφυλάσσεται για πολλά ακόμη μεγάλα και γιορτινά events για τα 10 χρόνια της, με πολλές εκπλήξεις και δώρα που θα ανακοινωθούν από τα Social Media της εταιρίας.

Η Νόνη Δούνια στο νέο Πολυκατάστημα KIDDO Αλίμου
Η Τζένη Μπότση στο νέο Πολυκατάστημα KIDDO Αλίμου
Ο Θέμης Γεωργαντάς στο νέο Πολυκατάστημα KIDDO Αλίμου
Ο Κώστας Μαρτάκης στο νέο Πολυκατάστημα KIDDO Αλίμου
Θέμης Γεωργαντάς, Φαίη Σκορδά
Πάνος Σκλίας, Σάκης Τζήκας, Κώστας Μαρτάκης
Μαρία Λουίζα Βούρου, Τάσος Ψάλτης
Γιώργος Παπαδόπουλος, Τάσος Ψάλτης, Γαλάτεια Βασιλειάδη
Τάσος Ψάλτης, Alsi Sinanaj, Θέμης Γεωργαντάς, Σάκης Τζίκας, Κώστας Μαρτάκης, Ιωάννης Ψάλτης

Facebook (kiddogreece), Instagram (kiddo_greece), E-shop: www.kiddo.gr

Άλιμος, Λαμίας 3, Τηλ: 210 99 01 880

Περιστέρι, Λ.Κηφισού 76, Τηλ: 210 57 53 999

Η Εποχή των KIDDO συνεχίζεται!
Από το Blogger.